Līdz šim Latvijā no Covid-19 izveseļojušies 464 cilvēki (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Covid-19. Ilustratīvs.
Covid-19. Ilustratīvs. Foto: NICOLAS ASFOURI / AFP

Līdz šim Latvijā no Covid-19 izveseļojušās 464 personas, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti četri jauni Covid-19 gadījumi, lai arī vēl diennakti iepriekš jauni saslimušie netika konstatēti.

Četri pēdējā diennaktī atklātie Covid-19 inficētie reģistrēti Rīgā, kamēr kopējais galvaspilsētā reģistrēto pacientu skaits sasniedzis 502, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie statistikas dati.

Saslimšana ar Covid-19 joprojām reģistrēta 69 no 119 Latvijas pašvaldībām, proti, Aizkraukles, Aizputes, Amatas, Alojas, Alūksnes, Alsungas, Ādažu, Babītes, Baldones, Bauskas, Beverīnas, Burtnieku, Carnikavas, Cēsu, Dagdas, Dobeles, Durbes, Engures, Garkalnes, Grobiņas, Iecavas, Ikšķiles Jelgavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Mazsalacas, Mālpils, Mārupes, Mērsraga, Ogres, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Preiļu, Priekules, Priekuļu, Raunas, Rēzeknes, Ropažu, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Saulkrastu, Sējas, Siguldas, Skrīveru, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas, Vecumnieku un Ventspils novados, kā arī lielajās pilsētās - Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī.

Aizvadītajā diennaktī veikti 2477 testi, bet Latvijā kopumā līdz šim veikti 68 627 izmeklējumi, ar Covid-19 saslimušas 900 personas,. 464 izveseļojušās, bet mirušas 17.

Pēdējās diennakts laikā stacionēts viens Covid-19 pacients. Kopā stacionāros ārstējas 30 ar jauno koronavīrusu sasirgušie - 27 pacienti ar vidēji smagu, bet trīs ar smagu slimības gaitu. Kopumā līdz šim no stacionāra izrakstīti 102 Covid-19 pacienti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu