"Weezer" laiž klajā "Varoni" - veltījumu visiem, kas cīnās ar Covid-19

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Weezer"
"Weezer" Foto: publicitātes

Losandželosas saulainā alternatīvā roka pionieri «Weezer» laiž klajā jaunu dziesmu "Hero", kas ir pirmais singls no gaidāmā albuma "Van Weezer".

Albumu bija paredzēts izdot šajā mēnesī, tomēr plāni ir mainījušies un jaunais izdošanas datums tiks izziņots drīzumā.

Dziesmas pavadošais video ir veidots #paliecmājas noskaņā un ir veltījums visiem, kuri šobrīd strādā, lai palīdzētu ar Covid-19 saslimušajiem. Lai godinātu patiesos varoņus, grupa ir apvienojusies ar Amerikas ēdienu piegādes kompāniju Postmates atbalsta sniegšanā veselības nozares darbiniekiem, kuri rūpējas par saslimušajiem.  

Video: Weezer "Hero".

"Van Weezer" būs grupas četrpadsmitais studijas ieraksta albums. Tā producents ir Suzy Shinn (Panic! At The Disco, Fall Out Boy). Albuma iedvesma nāk no Weezer dziļākajām saknēm – metālmūzikas. Savos jaunības gados grupas solists, mūžīgais pusaudzis Riverss Komo (Rivers Cuomo) bija liels grupas "Kiss" fans. Iepriekš smagāka nots grupas daiļradē parādījās 2002 albumā "Maladroit". 

Jaunais albums sekos pagājušajā gadā izdotajam "Weezer (The Black Album)", kā arī kaverversiju dziesmu albumam "Weezer (The Teal Album)".

Kopš debijas albuma izdošanas 1994. gadā Weezer ir pārdevuši vairāk nekā desmit miljonus albumu ASV, un pasaulē cipars sniedzas pāri 35 miljoniem. Zināmākie hiti -  "Buddy Holly", "Undone (The Sweater Song)", "Say It Ain’t So", "El Scorcho", "Hash Pipe", "Island In The Sun", "Beverly Hills", "Pork and Beans" un vēl daudzi citi.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu