Zēnam, kurš vēlējās par 3 dolāriem nopirkt Lamborghini, uzspīd veiksme (16)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirms pāris dienām vēstījām par kādu piecgadnieku, kurš tik ļoti vēlējās savu personīgo Lamborghini, ka bija gatavs uz noziegumu - viņš bez atļaujas aizbrauca vecāku auto, lai no Jūtas štata dotos uz Kaliforniju pēc savas sapņu mašīnas. 

Mazā zēna grandiozos plānus netālu no mājām izjauca Jūtas štata Ceļu policijas ekipāža, jo tai aizdomas radīja auto, kurš pa maģistrāli brauca līkločos. Auto nekavējoties tika apturēts, un zēns nodots vecākiem. 

Puikas iecere palika neīstenota, un arī iekrātos 3 dolārus viņš varēs izmantot citiem mērķiem, taču bez Lamborghini gluži zēns nepalika. Apmēram diennakti pēc došanās pārdrošajā misijā pāri Jūtas un Nevadas štatam uz Kaliforniju piecgadīgā zēna vecāki saņēmuši zvanus no vairākiem itāļu superauto īpašniekiem, kuri piedāvājuši mazo Lamborghini fanu pavizināt.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Uz vienu no piedāvājumiem mazā Adriana ģimene atsaucās, un tā tad arī bija iespēja uzzināt, kā brauc īsts Lamborghini.

Lamborghini Huracan pasaulei tika prezentēts 2014.gadā. Bāzes versijā tas tiek apgādāts ar 5,2 litru V10 motoru, kura jauda ir 610 ZS, bet griezes moments - 560 Nm. Līdz 100 km/h Huracan paātrinās 3,2 sekundēs, un tā maksimālais ātrums ir 325 km/h. 

Ekrānuzņēmums no video

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu