Liktenīgās sievietes, kuras spēj pilnībā izmainīt vīrieša dzīvi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Izteiksmīgs skatiens, valdzinoša balss un eleganta uzvedība - uz ekrāna liktenīgās sievietes tēlu var atpazīt uzreiz. Par to, kā šīs dāmas izskatās un uzvedas dzīvē, kā arī to, kurai Zodiaka zīmei tās pieder, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves vīriešus piesaista ar savu neparasto skaistumu - zem šī zvaigznāja dzimušajām parasti ir kāda "rozīnīte", kas viņas spilgti izceļ citu daiļā dzimuma pārstāvju priekšā. Šīs sievietes ir enerģiskas, spēcīgas, taču arī jūtīgas, kas padara tikšanos ar šīm dāmām neaizmirstamu.

Lauva

Tas, cik karaliski sevi māk prezentēt šīs ugunīgās sievietes, nereti kungiem atņem runas spējas. Lauvas zīmē dzimušajām piemīt īstena harisma - lai arī viņas bauda uzmanību arī savas ekstravagantās stila izjūtas dēļ, viņas visbiežāk vīriešu sirdīs paliek savas humora izjūtas un īsteni siltās attieksmes dēļ.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušās ir klasiskas "liktenīgās dāmas" - viņām piemīt gandrīz vai mistisks skaistums un noslēpumainība, kā arī spēcīgs raksturs un ass prāts. Tiesa, lai arī daudzi iekāro šo Zodiaka pārstāvi, tikai patiesi garā spēcīgi vīrieši var atrast savu laimi viņas apskāvienos.

Strēlnieks

Šīs komunikablās Zodiaka pārstāves tuvumā vienmēr ir daudzi draugi, kas ap viņu rada viegluma un mīlestības auru. Strēlnieka zīmē dzimušās ir oriģinālas, apburošas, neatkarīgas un sava ceļa gājējas - pilnīgs pretmets "pelēkajai pelei", un šā iemesla dēļ viņa nereti viesojas daudzu vīriešu domās un sapņos.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušās nemāk izlikties - viņas vienmēr ir dabīgas un neatkārtojamas. Šīm dāmām ir izteikts "mugurkauls" un dziļš prāts, taču tas eksistē kombinācijā ar sirsnīgu maigumu, labu humora izjūtu un plašu interešu loku, kā arī drosmi dzīvē iet savu ceļu. Zem šā zvaigznāja dzimušās spēj būt patiesas labākajā iespējamajā veidā, kas daudzus apbur un savaldzina.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu