Ķirsons: man dienā apēd 5 t kartupeļu. Mēs nenoēdamies, mēs esam veselīga nācija!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Gunārs Ķirsons
Gunārs Ķirsons Foto: VALDIS KAULINS / VALDIS KAULINS

Viņš ir čekas maisos un par to runā. Viņa kafejnīcā rindā stāvējis Lembergs, Vaikule, Pauls un Haritonovs. Viņa dzīves mēraukla tagad ir mazdēls – lai viņš varētu lepoties ar opi. Bērnu hokeja komandā ieguldījis 2 miljonus eiro un sapratis – Latvijas hokeja saimniecība ir vilšanās. Sevi “ēd” par to, ka piekrāpa sievu un ielīda citas apakšbiksēs. 

Citu skaudība ir viņa ikdiena. Pats izvairās no pieņemšanām pie prezidenta, naudas maisiem un citu dižošanās ar jahtām. Ozoliņu pēc karjeras beigām paņēma  strādāt pie sevis, jo citi viņam atteica. Par Krasta ielas Ziemassvētku egli viņš cīnās ar saviem finansistiem, un drīz pienāks diena, kad kādā no viņa ēstuvēm strādās tikai roboti.

Foto: VALDIS KAULINS / VALDIS KAULINS

"Kas ir vispieprasītākais, ko ēd latvieša vēders? Kas ir tas, kas "Lido" aiziet tonnās?" raidījumā "Rezervēts" Armands Tripāns jautā Gunāram Ķirsonam. 

"Tie ir kartupeļi, protams. Daudzi man pārmet, ka ēdienkartē ir tie ceptie kartupeļi, bet... Tās ir piecas tonnas dienā," atbild Gunārs Ķirsons. 

Vai šis skaitlis nav pierādījums arī tam, ka mūsu nācija noēdas? "Kāpēc ne? Mēs esam veselīga nācija. Paskatieties - koronavīruss visur, bet mēs kā turamies?

Mēs stipra tauta esam. Nopietna tauta. Mēs ēdam pilnīgi pareizi. Mans mazdēls arī ēd. kas tur ir slikts?

Mans bērnības garšīgākais ēdiens bija, kad māte sacepa kartupeļus. Protams, veselīgāk būtu, ja to kartupeli paņemtu no vagas un apēstu. Bet cepts kartupelis tomēr ir visgaršīgākais no kartupeļu ēšanas veidiem," pārliecinoši atbild Ķirsons. 

"Kad tu laidīsi vaļā savus darbiniekus un tev būs tikai roboti?" tiek jautāts raidījumā. Izrādās, tāds plāns jau bijis, tomēr Ķirsons nepaspēja to realizēt.

"Man sen jau bija paredzēts, bet man pietrūkst naudas. Robotizācija ir ļoti, ļoti, ļoti dārgs pasākums.

Ja es būtu šo sistēmu paspējis palaist, mums nebūtu problēmas ar koronavīrusu.

Man ir izdomāts, ka cilvēks pienāk, nepieskaras nekur un saņem produkciju. Pasaulē tas nav, bet man ir izdomāts. Dievs dod, lai man tas izdodas." stāsta Gunārs Ķirsons. 

Armanda Tripāna atklātās un tiešās sarunas raidījumā “Rezervēts”  - trešdienās plkst. 21:05 kanālā 360TV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu