Mēnesi vecam Tesla automobilim negaidīti nokrīt stūre (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Nudien nelāgā situācijā pavisam negaidīti nonācis kāds Džeisons Tuatara, kurš brauca savā Tesla Model 3 un mašīnas stūre pēkšņi atvienojās no priekšējā paneļa.

Sašutumu par notikušo Tuatara pauda arī Tviterī, pie viena uzrunājot Tesla Motors dibinātāju Īlonu Masku. "Šodien nokrita stūre. Satraucos, ka arī pārējais auto varētu sadalīties pa daļām. Vai ir iespējams pārbaudīt, kāpēc tas notika ar nedaudz vairāk kā mēnesi vecu auto?" Twitter raksta Džeisons, problēmu ilustrējot ar attēliem.

Džeisons, kurš paudis bažas par viņaprāt pasaulē drošāko auto, kurš vienkārši jūk ārā, savu spēkratu pasūtījis septembra sākumā, kad salonā viņam solīts mašīnu piegādāt nākamajā mēnesī. Piegāde katru nākamo mēnesi pārcelta, līdz februārī paziņots, ka astoņus gadus gaidītais auto ieradīsies ne ātrāk kā maijā. Tik ilgi gan Džeisonam nebija jāgaida, un viņš savu Model 3 savāca 20.martā, raksta Nypost.com.

Foto: Twtitter

Kā saka Tuatara, vismaz labi, ka stūre atvienojās un burtiski karājās vados tikai tās dienas brauciena beigās, pagalmā, nevis kaut kur uz šosejas. Tesla dīleris bojāto automašīnu aizveda stundas laikā un to atgrieza jau nākamajā dienā. Kompānijas pārstāvji apgalvoja, ka stūre nav piestiprināta ar skrūvi, kā tam vajadzēja būt, tāpēc tā atvienojās. Tagad Tesla ir apņēmības pilni noskaidrot, kas nogāja greizi montāžas procesā. Un, lai gan auto ir tehniskā kārtībā, Džeisons norāda, ka viņam aizvien ir neomulīgi sēdēt pie stūres, kas viņam reiz palika rokās.

Foto: Twtitter
Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu