Mārtiņš Ruskis kļuvis par baristu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju dziedātājs Mārtiņš Ruskis ar sievu atvēris ģimenes uzņēmumu, piedāvājot Olaines apkaimes iedzīvotājiem kafiju. 

Ruskis par uzņēmuma dibināšanu izsakās šādi: "Jāteic, ka šis savdabīgais laiks liek prātam darboties citādākā režīmā, jo ir jāizdomā, kā nodrošināt savu ģimeni brīdī, kad tev aizliedz strādāt to, ko tu visvairāk mīli.

Es, tāpat kā daudzi, sūtīju čupām CV, bet atbildēja retais, jo vīruss skāra visas jomas un retais grib ņemt jaunu darbinieku šādā brīdī.

Būšu godīgs, mani pārņēma diezgan liela grūtsirdība. Par laimi, man blakus ir mana burvīgā sieva Žanete Dinsberga, kura atrada īstos vārdus īstajā brīdī. Pēc mūsu sarunas izgāju pastaigā ar dēlu un pēkšņi atskārtu, kā Olainē trūkst - gardas kafijas parkā."

Viņš turpina: "Steidzu izstāstīt sievai savas idejas, veicām daudz zvanu, atradām treileri, veicām pielāgošanu, tikām pie atļaujām, lieliskas kafijas, un mums ir jauna lieta, kas spēj aizraut! Kafija tiešām ierauj savā pasaulē! Mēs priecājamies par katru apmeklētāju un esam gandarīti, ka viss ir izdevies!"

"Nesatraucieties, mūzika nekur nepazudīs, mirklī, kad būs jāuzstājas, - uzstāšos, bet mūsu jaunais lolojums ies roku rokā ar visu. Un, jā, es pats esmu aiz "Kantero" letes katru dienu. Atbrauciet un nobaudiet lielisku kafiju," aicina Mārtiņš.

Uz augšu