"Twitter" darbinieki arī pēc Covid-19 krīzes varēs strādāt attālināti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Twitter.
Twitter. Foto: DADO RUVIC / REUTERS

Sociālā tīkla "Twitter" uzņēmums otrdien paziņoja, ka tā biroji, visticamāk, līdz septembrim netiks atvērti un ka daudziem darbiniekiem tiks atļauts strādāt no mājām pastāvīgi arī pēc koronavīrusa karantīnas režīma beigām.

Sanfrancisko bāzētais uzņēmums atgādināja, ka tas bijis viens no pirmajiem, kas veselības krīzes dēļ jau martā pārgājis uz attālinātu darba režīmu un ka turpinās īstenot šādu politiku nenoteiktu laiku, ieviešot "izkliedēta darba spēku" pieeju.

"Pēdējie daži mēneši ir pierādījuši - mēs varam panākt, ka tas strādā. Tātad, ja mūsu darbinieki ir tādā statusā un situācijā, ka viņi var strādāt no mājām, un ja viņi vēlas to turpināt bezgalīgi, mēs gādāsim, ka tas tā notiek," pavēstīja uzņēmums.

Biroju darba atsākšana būs "uzmanīga, apzināta, biroji tiks atvērti viens pēc otra, pakāpeniski".

"Biroju atvēršana būs mūsu lēmums, tas, kad un vai darbinieki atgriezīsies, būs viņu," skaidroja uzņēmuma pārstāvis sakariem ar presi. "Ar ļoti dažiem izņēmumiem biroji netiks atvērti pirms septembra. Kad mēs nolemsim birojus atvērt, tas arī nebūs ātrs lēciens atpakaļ uz situāciju, kāda tā bija agrāk."

Jau iepriekš izskanējušas ziņas no citiem lielajiem interneta tehnoloģiju uzņēmumiem "Google" un "Facebook", ka arī tajos vairums darbinieku turpinās strādāt attālināti līdz gada beigām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu