Noklausies jauno pašmāju grupas "Pacific K" albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pacific K"
"Pacific K" Foto: publicitātes

Trešdien, 13. maijā, klajā nāk pašmāju grupas "Pacific K" jaunais studijas albums "Light Between Oceans". 

Trešdien plkst. 19:00 interneta tiešraidē varēs vērot grupas uzstāšanos mūzikas platformas “Domofons" Youtube kanālā, informē grupas pārstāvji.

Albums klausāms lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Albums apkopo vairāku gadu garumā radītas, piedzīvotas un piefiksētas sajūtas un pieredzes. Tie ir stāsti, kas galvenokārt vēsta par cilvēka iekšējās vertikāles meklējumiem. “Tā ir dabas varenā elpa un iedvesma, tās ir vientuļas būšanas ar sevi, sevis izzināšana, pasaules lāpīšana, kā arī mīlestības pilnas satikšanās,” stāsta grupas līderis un dziesmu tekstu autors Kristaps Bedrītis.

Albums tapis sadarbībā ar skaņu inženieri Tāli Timrotu un ierakstīts studijā “Mints Music” (Rīgas Skaņu ierakstu studija). Ieraksta procesā palīdzējis arī skaņu inženieris Mārtiņš Krastiņš.

"Esam ļoti gandarīti un priecīgi par veiksmīgo sadarbību, kas izveidojās ar Tāli Timrotu. Albumā katrs spēs atrast sev tuvākas skaņas, tas ir krāsains un piesātināts, tomēr ar vienotu noskaņu un vēstījumu," teikts grupas preses paziņojumā.

Albumā piedalījušies arī pāris viesmākslinieki - slavenais franču džeza trompetists Eriks Trifā (Erik Truffaz), kas dzirdams dziesmā “Castaway”, kā arī flautiste Katarina Ignatoviča dziesmā “Solace”. Tāpat albumā ir dzirdami arī tādi pasaules mūzikas instrumenti kā arābu ūda, zvangs un perkusijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu