Virtuves iztikas minimums: 16 piederumi, kuriem jābūt jebkurā mājsaimniecībā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Tieši virtuves piederumu lietderības izvērtēšana var radīt lielāko mulsumu. Šķēres zaļumiem? Nazis kivi auglim? Īpašs rīks olīvu kauliņu izņemšanai? Cik piederumiem ir jābūt virtuvē? Profesionāli šefpavāri atklāj, ka jebkuram gardēdim pietiks vien ar 16 speciāliem virtuves rīkiem.

Ja ēdiena gatavošana ir kaislība, tad agri vai vēlu virtuves plaukti piepildās ar dažnedažādiem rīkiem, kas atvieglo dažādu maltīšu pagatavošanu. Amerikas Kulinārijas mākslas institūta profesori Lānss Nitahars un Sabrīna Sekstone portālam “Mentalfloss” ir atklājuši, kādi ir visnepieciešamākie piederumi virtuvē.

Lūk, piederumi, ar kuriem aprīkot savus virtuves krājumus:

  • Trīs kvalitatīvi naži
  • Nažu asināmais
  • Koka dēlītis
  • Nelīpošas virsmas panna
  • Čuguna panna
  • Nerūsējošā tērauda katli un pannas
  • Sautējamais katls
  • Blenderis
  • Virtuves kombains
  • Spiediena katls
  • Digitālais termometrs
  • Koka lāpstiņa
  • Gumijas lāpstiņa
  • Kulšanas slotiņa
  • Salātu centrifūga
  • Mērglāzes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu