Covid-19: Lietuvā četri jauni nāves gadījumi

TVNET/LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī Lietuvā fiksēti 14 jauni inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu un četri nāves gadījumi, bet Igaunijā - pieci inficēšanās gadījumi.

Lietuva

Lietuvā aizvadītajā diennaktī apstiprināti 14 jauni inficēšanās gadījumi ar koronavīrusu un reģistrēti četri nāves gadījumi ar tā izraisīto slimību Covid-19, trešdien paziņoja Veselības ministrija.

Pavisam Lietuvā inficēšanās ar jauno koronavīrusu konstatēta 1505 cilvēkiem, bet ar Covid-19 mirušo kopējais skaits ir 54, liecina ministrijas dati.

Izveseļojušies 908 cilvēki.

Otrdien veiktas 7878 analīzes, bet pavisam Lietuvā veiktas 200 264 analīzes.

Igaunija

Igaunijā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu atklāta pieciem cilvēkiem, trešdien paziņojis Veselības departaments.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 1751.

777 cilvēkiem jeb 60,3% pacientu slimības vēsture slēgta, un tas nozīmē,  ka viņi ir izveseļojušies. Vēl 511 cilvēkiem jeb 39,7% pacientu pozitīvs jaunā koronavīrusa tests bijis vairāk nekā pirms 28 dienām, viņi neatrodas slimnīcā un gaida apstiprinājumu par izveseļošanos.

Pavisam Igaunijā veiktas 66 102 analīzes nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu. Otrdien veiktas 1133 analīzes.

47 pacienti ārstējas slimnīcās, un pieciem no viņiem nepieciešama plaušu mākslīgā ventilēšana.

Nāves gadījumi ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 aizvadītajā diennaktī nav reģistrēti.

Jau ziņots, ka Igaunijā ar Covid-19 miris 61 cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu