Baudi greznu atpūtu, zaudē svaru un iegūsti emocionālo labsajūtu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties vasaras sezonai, aizvien vairāk cilvēku vēlas rūpēties gan par savu fizisko formu, gan emocionālo labsajūtu. Mierpilnajā un skaistajā veselības un atpūtas centrā “Vitalitātes akadēmija”, kas atrodas Aizputes novadā, līdz  valstī esošo ierobežojumu beigām  to iespējams izdarīt par īpaši pievilcīgu cenu.

Vitalitātes akadēmijas pārdošanas direktore Inese Šveda uzsver, ka atpūtas centrs ir atvērts arī šajā ārkārtējā situācijā, ievērojot visus epidemioloģiskos norādījumus, lai ar lielu atbildību rūpētos par viesu veselību un labsajūtu.

“Vitalitātes akadēmija” piedāvā daudzveidīgas programmas, ko katrs var izvēlēties atbilstoši savām vēlmēm un dienu skaitam, ko gatavs veltīt labsajūtas iegūšanai un dzīves kvalitātes uzlabošanai.

Pamatprogramma jeb svara korekcijas programma paredzēta cilvēkiem, kas vēlas iegūt lielisku ķermeņa formu, zaudēt liekos kilogramus, iegūt skaistu sejas ādu, tvirtu augumu un uzlabot savu izskatu. Šajā programmā būtiska loma ir daudzveidīgām fiziskajām aktivitātēm, sabalansētam uzturam un dažādām ķermeņa procedūrām. Šo programmu var rezervēt no trim līdz 28 dienām.

Foto: Publicitātes foto

Ja sevis lutināšanai iespējams atvēlēt 7 dienas, tad piemērotākā būs ekspress-programma. Nedēļas garumā viesis saņems ķermeņa masāžu, baudīs ietīšanas procedūras, visa ķermeņa pīlingu, apmeklēs hidromasāžas, ūdensaerobiku, nūjošanu, kā arī vairākas sejas procedūras, kurās tiek izmantota tikai ļoti augstas kvalitātes kosmētika, piemēram, “SOTHYS”, “Cellcosmet”, “Norden” un “Pevonia”. 

Tā kā daudziem cilvēkiem pasaulē valdošās pandēmijas dēļ ir nācies mainīt savus ikdienas paradumus un gaitas, kas radījis papildu stresu un trauksmainību, izveidotas divas jaunas programmas – antistresa programma, kura ilgst 10 vai 20 dienas pēc klienta izvēles, un relax programma, kuras garums ir 7, 14 vai 21 dienu.  Baudot šīs programmas, viesi varēs baudīt augstākās kvalitātes atpūtu un  pilnīgu relaksāciju, apmeklējot ķermeņa un sejas masāžas, vīna, medus un dzintara rituālus, piena vannas, apmeklēt baseinu un pirtis, doties nūjot un pastaigāties 200 ha lielajā teritorijā.

Jaunums ir programma “Sudraba vecums” cilvēkiem vecumā virs 65 gadiem, kas izveidota un arī notiek ārstu uzraudzībā.

Foto: Publicitātes foto

Inese Šveda uzsver, ka visām programmām ir vairāki vienoti kritēriji, kas ikkatram viesim ir jāievēro. Pirmkārt, programmas laikā nedrīkst pamest atpūtas centra teritoriju, ievērojot izolāciju, otrkārt, tiek nodrošināta sabalansēta ēdināšana, jo pa dienu viesis uzņem ne vairāk kā 1200 kaloriju, taču fiziskajās aktivitātēs un masāžās tiek patērētas vismaz 4000 kaloriju, kas nodrošina svara zudumu, treškārt, dodoties uz “Vitalitātes akadēmiju”, jānodod ne tikai asins analīzes, bet šajā ārkārtas situācijas laikā arī jāuzrāda negatīvas COVID-19 analīzes, lai nodrošinātu drošu atpūtu gan citiem viesiem, gan personālam. Arī darbinieki regulāri nodod šīs analīzes, jo, piemēram, veicot masāžas, nav iespējams ievērot distancēšanos. Krīzes situācijā piesardzības pasākumi strikti tiek ievēroti dažādās fiziskajās aktivitātēs, piemēram, ja iepriekš ūdensaerobikā vienlaikus varēja piedalīties līdz piecpadsmit cilvēkiem, šobrīd maksimālais dalībnieku skaits baseinā ir seši, lai tiktu respektēta 2 metru distance vienam no otra.

“Tikai tad, ja viesis ievēro šos noteikumus un apmeklē pilnīgi visas viņam paredzētās procedūras un nodarbības, mēs varam garantēt rezultātus,” akcentē atpūtas centra pārdošanas direktore Inese Šveda.

Foto: Publicitātes foto

Lai arī katra programma ir pietiekami intensīva ar dažādām fiziskām aktivitātēm un procedūrām, ir laiks arī izbaudīt mierpilno dabu, jo atpūtas centrs ir 200 hektāru liels. “Mūsu teritorijā ir meži, ezeri, brieži, aitas, savs zirgu stallis, līdz ar to viesi var izbaudīt pastaigas gar ezera krastiem, doties makšķerēt, apmeklēt mūsu fermu, kurā audzējam daudz produktu, kas tiek izmantoti veselīgu maltīšu pagatavošanai mūsu viesiem,” lepojas atpūtas centra pārstāve.

Līdz 9. jūnijam iespējams rezervēt viesošanos “Vitalitātes akadēmija” par īpaši izdevīgām cenām. Pamatprogrammas cena par vienu dienu vienvietīgajā numurā tikai 90 eiro, 70 eiro divvietīgajā un  60 eiro trīsvietīgajā. Savukārt intensīvā ekspress-programma septiņām dienām izmaksās 1200 eiro jeb 171 eiro par vienu dienu. Relaksācijas programma 7 dienas – 1000 eiro, Antistressa programma 10 dienas – 1400 eiro.  Programma “Sudraba vecums” 10 dienas – 1200 eiro. Būtiski, ka šajā cenā ietilpst viss – izmitināšana, ēdināšana piecas reizes dienā, visas fiziskās aktivitātes, masāžas, ūdens procedūras, sauna baseins, atpūtas iespējas pie dabas atpūtas centra teritorijā.

Inese Šveda uzsver, ka šajā īpašo cenu laikā klienti iegūs vēl vienu papildu bonusu, proti, ja iepriekš programmas cena svārstījās, balstoties uz numuriņu, kurā viesis vēlas nakšņot, tad šobrīd cena ir vienāda. Rezervējot kādu no vēlamajām programmām, viesis saņems pēc iespējas labāku numuriņu, kas konkrētajos datumos ir pieejams. “Vitalitātes akadēmija” nodrošina naktsmītnes gan vienkāršākos ekonomiskajos numuros, gan numuros ar paaugstinātu komforta līmeni, līdz ar to, jo ātrāk tiks veikta rezervācija, jo lielāka iespēja par to pašu cenu baudīt atpūtu lielākos un labāk aprīkotos numuros.

Lai iemīlētu sevi no jauna, rezervējiet atpūtu “Vitalitātes akadēmijas” maģiskajā pasaulē:

+371 265 11011

info@academyvitality.com 

www.academyvitality.com

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu