Drift Master Eiropas drifta čempionāts pārcelts uz 14.-15. augustu

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā esošo situāciju valstī, kā arī Eiropā, sacensību organizatori kopā ar Drift Masters Grand Prix īpašniekiem ir pieņēmuši lēmumu Drift King of Riga 2020 sacensības pārcelt par divām nedēļām uz 14.-15. augustu. Sacensības bija paredzētas šā gada 31.jūlijā - 1. augustā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.

Jānis Blušs, sacensību organizators: “Šis ir viens no lēmumiem, kuru ir nācies pieņemt. Datumu maiņa notika, balstoties uz to, ka Drift Masters GP maina savu 2020. gada sezonas kalendāru. Tagad tieši Rīgas posms būs pirmais posms, kuru ir plānots aizvadīt 2020.gada sezonā, Eiropas drifta čempionāta ieskaitē. Kopš iespējamības par publisko pasākumu norises aizliegumu šajā vasarā, paralēli ar Drift Masters strādājām pie alternatīviem risinājumiem, lai izveidotu labāko risinājumu braucējiem un sacensību apmeklētājiem. Pašlaik prioritāte ir, lai sportisti var ceļot, ierasties Latvijā un aizvadīt sacensības, bet skatītāji - justies droši, apmeklējot sacensības,” stāsta sacensību organizators.

Foto: Publicitātes foto

Izmaiņas sezonas kalendārā tika veiktas pandēmijas radīto seku dēļ visā pasaulē. Lai nodrošinātu braucēju, līdzjutēju un pārējo personu drošību, tika pieņemts lēmums pārcelt vairāku posmu norises laikus, arī Rīgas posmu.  

Visas iegādātās biļetes uz sacensībām ir derīgas, ar tām nav jāveic nekādas papildu darbības, lai varētu apmeklēt sacensības. Vairāk informācija pieejama www.driftkingofriga.com.

Foto: Publicitātes foto

Papildus organizatori turpina sekot līdzi notikumiem Eiropā, Latvijā, noteikumiem par publisku pasākumu rīkošanu, un izstrādā vēl variantus, ja likumdošana nebūs labvēlīga publisku pasākumu rīkošanai. Organizatori iesaka sekot līdzi visām aktualitātēm Latvia Drift sociālajos kanālos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu