Inciemā uz Valmieras šosejas, apgāžoties kravas automašīnai, gājis bojā tās vadītājs (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aculiecinieks

Vakar Latvijā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl pieci cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.10 Krimuldas novada Inciemā, uz Valmieras šosejas, kāds vīrietis, vadot kravas automašīnu "MAN" ar piekabi apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā bojā gāja kravas automašīnas vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

TV3 raidījumam “Degpunktā” izdevās sazināties ar uzņēmumu, kam pieder avarējušais ”Scania” braucamrīks. Firmas pārstāvji atklāj, ka bojāgājušais vadītājs pie viņiem strādāja trīs gadus un bija pieredzējis šoferis ar lielu stāžu. Uzņēmumā šobrīd neuzdrošinājās komentēt negadījuma apstākļus, norādot, ka smagā automašīna atradās labā tehniskā stāvoklī un bija laikus veiktas visas apkopes.

Ceturtdien divi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Zemgalē, Kurzemē un Vidzemē. Viens no cietušajiem bija velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 11 autovadītājus: četrus - Vidzemē, trīs - Rīgas apkārtnē, divus - Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 288 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 130 autovadītāji, Zemgalē - 55, Vidzemē - 48, Kurzemē - 33, bet Latgalē - 22 autovadītāji. Viens autovadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 499 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu