#paliecmājās ⟩ Tiešraides arhīvs: Dīvānkoncertā "Double Faced Eels" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Turpinot piedāvāt jēgpilnas izklaides iespējas vispārējas pandēmijas periodā, kad lielu daļu laika esam spiesti pavadīt mājās, TVNET turpina koncertu tiešraižu ciklu. Otrdien, 19. maijā, dīvānkoncertā uzstājās grupa "Double Faced Eels".

"Double Faced Eels" - pašmāju mūzikas industrijas poppanka mūžīgie huligāni, kas savā piecpadsmit gadu darbības laikā radījuši tādus hitus kā "Zilais valis", "Krokodils", "Dagmāra", kā arī pēdējo divu gadu radiohitus "Atspulgs" un "Liesma", būs otrdienas, 19. maija, TVNET dīvānkoncerta viesi. 

Grupa un tās muzikālās prasmes atzītas ne tikai Latvijā, bet arī ASV - 2017. gadā grupa svinēja uzvaru Losandželosā notiekošajā starptautiskajā interneta šovā Best.Cover.Ever, kur par grupu atzinīgi izteicās reperis Ludakriss un popzvaigzne Bibī Reksa (Bebe Rexha).

Grupas koncertprogramma ir enerģisks un pārdomāts muzikālais ceļojums starp mūsdienīgo popmūziku un grupas nenoliedzamo mīlestību pret ģitārmūziku, un tajā kaut ko sev atradīs katrs klausītājs.

Plānots, ka koncertsērija vēl kādu laiku turpināsies - regulāri divas reizes nedēļā. Katru otrdienu un piektdienu. Nākamos mūziķus izziņosim īsu brīdi pirms katras koncerta tiešraides. Patīkamu klausīšanos!

Koncertus palīdz realizēt pasākumu tehniskā nodrošinājuma kompānija "3S".

Arhīvs: Dakota (audio + video).

Arhīvs: Prusax un viesi (audio + video).

Video arhīvs: Aminata

Foto: Aminata

Arhīvs: Kriss Noa.

Arhīvs: Samanta Tīna (foto un video).

Arhīvs: "CoCo Orchestra" ar Kārli Būmeisteru.

Arhīvs: "Riga Reggae".

Arhīvs: Ozols.

Arhīvs: "Laime pilnīga".

Arhīvs: Laura Valtera koncerts.

Grupas "Indygo" koncerts.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu