Subans: Joprojām esmu viens no labākajiem aizsargiem NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pernels Karls Subans
Pernels Karls Subans Foto: Reuters/ScanPix

Kanādas hokejists Pernels Karls Subans paudis pārliecību, ka viņš joprojām ir viens no labākajiem aizsargiem Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Patlaban 31 gadu vecais Subans šosezon Ņūdžersijas "Devils" komandā 68 spēlēs sakrājis 18 rezultativitātes punktus (7 vārti + 11 piespēles) un negatīvu lietderības koeficientu -21.

2013. gadā Subanu atzina par NHL sezonas labāko aizsargu. Viņam karjerā ir vairākas 30, 40 un 50 punktu sezonas. Labākajā sezonā bija 60 punkti (15 vārti + 45 piespēles).

Kaut arī šī viņam ir sliktākā sezona pēdējo 10 gadu laikā, Subans joprojām uzskata sevi par vienu no labākajiem aizsargiem NHL.

"Manuprāt, es joprojām esmu viens no labākajiem aizsargiem līgā," intervijā "Men's Journal" sacīja Subans. "Jūtu, ka esmu spēlētājs, uz kuru komanda var paļauties lielākajās spēlēs un svarīgākajos brīžos."

"Katru gadu vēlos visu uzvarēt. Un tam es trenējos. Ja neesi noskaņots darīt katru dienu visu iespējamo, lai kļūtu par labāko savā profesijā, tad nav jēgas turpināt ar to nodarboties. Tad labāk vienkārši noslēgt karjeru," teica Subans. 

2014. gadā Subans vienojās par astoņu gadu un 72 miljonu ASV dolāru līgumu ar Monreālas "Canadiens" komandu.

Pēc tam maiņas darījumos viņš pārcēlās gan uz Nešvilas "Predators", gan uz tagadējo komandu Ņūdžersijas "Devils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu