Saniknots šoferis sabrauc sava priekšnieka Ferrari (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/United Truckers

Baltam Ferrari GTC 4 Lusso nācās ciest, jo tā saimniekam, kravu pārvadāšanas firmas vadītājam, bija domstarpības ar darbiniekiem un dusmu uzplūdā viens no viņiem ar savu fūri itāļu supermašīnu burtiski sabrauca. 

Vispirms Amerikas sociālajos medijos, bet ātri vien arī citviet pasaulē uzmanību piesaistīja incidents Čikāgā (Ilinoisas štats, ASV), kurā iesaistīts nikns kravu pārvadāšanas firmas darbinieks, viņa smagā mašīna un Ferrari GTC 4 Lusso. Kas tos vieno, ir redzams fotogrāfijās, kas raisa tikai un vienīgi nožēlu par notikušo.

Kā un kādēļ darbinieks ar savu vilcēju samīcīja 260 000 eiro vērto auto, nav zināms. Taču fakts paliek fakts - cēlonis varētu būt šofera nesaskaņas ar vadību, jo baltais superauto piederēja firmas šefam. 

Kā vēsta amerikāņu tīmekļa vietne Carscoops, agresīvās rīcības cēlonis bijušas nesaskaņas starp uzņēmuma vadību un darbinieku, kurš tikai tikko bija sācis strādāt kompānijā. Proti, jau no paša sākuma vārdā nenosauktās firmas atbildīgajiem bijušas šaubas, vai darbā pieņemtais šoferis ir piemērots atbildīgu uzdevumu izpildei. Vienu tūri pirms incidenta viņš gan paguvis veikt.

Papildus tam jaunais darbinieks esot vēlējies, lai viņam tiek izsniegts 2020.gada kravas auto, nevis 2019.gada modelis. Tā kā šoferis bijis pārāk uzstājīgs, kompānija nolēmusi no viņa pakalpojumiem atteikties. Saņēmis atlaišanas dokumentus, šoferis esot satrakojies, izskrējis stāvlaukumā, iekāpis pirmajā kravas auto, kas trāpījies viņa ceļā un balto Ferrari taranējis tik ilgi, kamēr uzbraucis uz tā jumta un apstājies. Pirms tam šoferis gan vēl esot apvaicājies, vai baltais auto pieder šefam.

Tagad atbildīgajam kravas auto šoferim nāksies atbildēt tiesas priekšā, tiesa gan, tīmeklī cirkulē arī citas versijas par notikušo. Viena no tām vēsta, ka šoferis vēlējies piemaksas, taču tās viņam atteiktas. Saskaņā arī kādu citu firmas vadītājs nav vēlējies maksāt saviem darbiniekiem. Lai gan tas Covid-19 pandēmijas laikmetā izklausās ticami, patiesos cēloņus skaidros izmeklēšana.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu