Svētdienas horoskops: šodien uzmanīgi ar specifisku humoru!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tavas vēlmes būs ļoti krāšņas, taču grūti realizējamas. Šā brīža situācija sabiedrībā liks izvēlēties mierīgāku, piezemētāku atpūtas veidu. Attiecībās ar otro pusīti pratīsi uzturēt kaislības dzirksti, romantiku.

VĒRSIS Līdz pēcpusdienai vēlams nedaudz izkustēties, pabūt svaigā gaisā. Pēc tam vari veltīt laiku kino seansam vai saistošai lasāmvielai. Jaunākā paaudze gribēs dabūt savu daļiņu tavas uzmanības.

DVĪŅI Centies nenoslogot sevi ar nopietnām pārdomām. Labāk baudi brīvdienu, pēc iespējas uzņem pozitīvās emocijas, kuras sniedz tuvinieku klātbūtne, tavi mājdzīvnieki vai virtuālu paziņu loks.

VĒZIS Ne reizi vien pieķersi sevi domājam par nākamās nedēļas darbiem. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies to Vēža zīmes pārstāvju vidū, kuri saistīti ar projektēšanas, tirdzniecības un skaistumkopšanas sfēru.

LAUVA Partnera sacītais var aizskart tavas jūtas, izraisīt diezgan vētrainu reakciju. Lai nomierinātos, meklētu veidus, kā izrunāties ar partneri, tev būs nepieciešams laiks, ko pavadīsi klusībā, vienatnē.

JAUNAVA Neiesaisties mājinieku konfliktos, labāk stāvi nomaļus un nomierini nokaitētās puses. Tieši tavs neitrālais skatījums var palīdzēt atrisināt patiesībā pavisam vienkāršu, taču asu strīdu.

SVARI Neviena netraucēts, varēsi darīt tieši to, ko vēlies. Vienīgie ierobežojumi būs saistīti ar to, ka brīvdienu nebūs ļauts pavadīt kuplā draugu, paziņu lokā. Kāds zīmes pārstāvis sapņos par eksotisku ceļojumu.

SKORPIONS Tieksies pievērst otrās pusītes uzmanību, iemantot tās komplimentus, kaislīgākas jūtu izpausmes. Lai panāktu savu, liksi lietā gan aktiera dotības, gan nenoliedzamo psihologa talantu.

STRĒLNIEKS Kāds no tuvinieku vidus var vēlēties izrunāties ar tevi, gūt padomus attiecību jautājumos. Tu, kā vienmēr, būsi atsaucīgs un saprotošs, bet dziļi iekšēji tā īsti nevēlēsies uzklausīt cita bēdas.

MEŽĀZIS Meklēsi veidus, kā gūt kopīgu valodu gan ar mīļoto, gan atvasītēm. Taču šodien to izdarīt būs nedaudz grūtāk nekā citkārt. Varbūt nemaz pārāk necenties, proti, vairāk uzmanības velti sev un vaļaspriekam.

ŪDENSVĪRS Patiks nedaudz pārsteigt, šokēt vai izjokot tuviniekus. Pielūko vienīgi, lai tavs domu gājiens, specifiskais humors tiek pareizi iztulkots, citādi vari sagādāt sev nevajadzīgas galvassāpes.

ZIVIS Lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi. Varbūt kopīgi nodosieties sportiskām aktivitātēm. Savukārt, ja tev un atvasītēm labāk patīk gatavot, tad mājās uz dienas otro pusi taps patiess kulinārijas šedevrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu