"Coface Baltics" brīdina iedzīvotājus par krāpniekiem (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Telefons. Ilustratīvs attēls.
Telefons. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kredītrisku apdrošināšanas kompānija "Coface Baltics" ir saņēmusi informāciju par krāpniekiem, kuri uzņēmuma vārdā piedāvā privātpersonām viltus aizdevumu apdrošināšanas pakalpojumus, informēja uzņēmumā.

Kompānija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, jo tā var būt krāpšanas shēma.

"Coface Baltics" uzsver, ka kompānija nepiedāvā pakalpojumus privātpersonām un fokusējas tikai uz biznesa klientu apkalpošanu. Tāpat kompānijas pakalpojumu lokā nav aizdevumu apdrošināšanas.

Biznesa klientiem ir pieejami tikai divi veidi, kā iegūt "Coface Baltics" pakalpojumus - ja pie uzņēmuma vēršas oficiālais "Coface Baltics" pārstāvis, ja uzņēmums pats vēršas pie "Coface Baltics", izmantojot oficiālos kontaktus ("www.coface.lt") vai ar oficiālā partnera, piemēram, licencēta brokera starpniecību. 

"Coface Baltics" vienmēr veic visas nepieciešamās procedūras, lai identificētu potenciālā klienta-uzņēmuma pārstāvjus un nodrošina visus parakstīšanai nepieciešamos dokumentus.

Visus "Coface Baltics" līgumus ar klientiem paraksta uzņēmuma vietēji pārstāvji, kuru kontaktinformācija ir pieejama oficiālajā mājaslapā.

"Coface Baltics" ir informējusi Valsts policiju par krāpnieku darbībām un aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, jo tā var būt krāpšanas shēma.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu