Motobraucēja sev sagādā neplānoti sāpīgas brīvdienas (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pagaidām laika apstākļi mūs vēl nelutina, tomēr nav šaubu, ka kļūs siltāks un apstākļi braukšanai ar motociklu būs krietni vien patīkamāki. Lai izbrauciens ar mocīti sagādātu prieku nevis raizes, ir jāpatur prātā pienākums sekot līdzi situācijai uz ceļa un ievērot satiksmes noteikumus. 

Piektdien pusdienlaikā ceļu policisti kopā ar neatliekamās palīdzības ekipāžu traucās uz Augusta Deglava ielu. Tur, posmā starp Ilūkstes un Andreja Saharova ielu, negadījumā cieta motocikla Honda vadītāja, kas, šķiet, neuzmanības dēļ ietriecās priekšā braucošā Volvo apvidus auto.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Ja es pareizi atceros, automašīna Honda Accord pelēkā krāsā veica apgriešanās manevru. Volvo vadītājs piebremzēja, bet motociklists, visticamāk, vienkārši aizdomājās un ietriecās. Domāju, ka motociklistam te būs simtprocentīga vaina. Sieviete vadīja motociklu. Kopumā it kā ar viņu viss bija normāli, nedaudz kliboja ar vienu kāju," raidījumam Degpunktā stāsta negadījuma aculiecinieks.

Volvo vadītājs tikmēr skaidro, ka tikai nedaudz piebremzējis, jo redzējis, ka priekšā braucošais griezīsies pa kreisi.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Cietušo sievieti mediķi apskatīja uz vietas, taču vēlāk pieņēma lēmumu tomēr vest uz slimnīcu, lai veiktu padziļinātas pārbaudes. Volvo šoferis un pasažiere negadījumā necieta. Viņu liecības turpat uz vietas piefiksēja Ceļu policija.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu