Viedtālruņa spēks: laupītājs līdz policistu atbraukšanai tiek ieslēgts mašīnā (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Barstow Police Department

Pavisam plāni klājies kādam laupītājam Kalifornijas štata Bārstovā, kad viņš bija nolēmis pretlikumīgā ceļā iegūt savā īpašumā Tesla automobili, taču ātri vien attapās aiz restēm. 

Kā savā Facebook profilā raksta Bārstovas policijas departaments, 8.maijā ap plkst. 10:20 no rīta tika saņemts izsaukums, jo bija notikusi auto zādzība. Likuma sargi nekavējoties devās uz norādīto notikuma vietu un ātri vien sagūstīja vaininieku.

Tas viņiem neprasīja daudz pūļu, jo mašīnas saimnieks lielāko daļu darba jau bija paveicis, un noziedzniekam atlika vien uzlikt roku dzelžus.

Vēlāk noskaidrojās, ka cietušais bija sēdējis savā Tesla Model 3, kad pie viņa auto pienācis un durvis atrāvis kāds Čārlijs Smits. Smits esot kliedzis, lai vadītājs aši izkāpj no mašīnas, un to viņš arī darījis. 

Laupītāja prieki par guvumu gan nebija ilgi. Mašīnas saimnieks izvilka no kabatas viedtālruni un caur mobilo lietotni attālināti izslēdza Tesla motoru un pie viena nobloķēja durvis. Vadītāja sēdeklī sēdošo Čārliju, kurš bijis pamatīgi nosvīdis un, acis mirkšķinādams, izskatījies manāmi apmulsis, policisti aizveda lietas apstākļu noskaidrošanai. 

Pie viena Čārlijs Smits dabūs trūkties arī par brīvi nepieejamu vielu lietošanu.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu