"The Pretenders" pārceļ albuma izdošana datumu, piedāvā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Pretenders"
"The Pretenders" Foto: publicitātes

Angļu-amerikāņu rokgrupa "The Pretenders" laidusi klajā jau ceturto dziesmu "Turf Accountant Daddy" no gaidāmā jaunā albuma, kuru sākotnēji bija plānots izdot maija sākumā. 

1978. gadā izveidotās grupas jaunais studijas albums "Hate For Sale" Covid-19 pandēmijas dēļ pārcelts no 1. maija uz jūlija vidu.

"Turf Accountant Daddy" ir jau ceturtā dziesma no šī skaņu ieraksta, kas seko tādiem singliem kā "The Buzz", "You Can’t Hurt A Fool" un plates tituldziesmai. 

Grupa laidusi klajā arī dziesmas "Turf Accountant Daddy" video.

Albums, kas dienas gaismu ieraudzīs 17. jūlijā, tapis ar leģendāro producentu Stīvenu Strītu (Stephen Street), kas plašāk pazīstams kā grupas "Blur" albumu skaņas arhitekts.

Grupas iepriekšējais albums "Alone" izdots 2016. gadā un tas tapa sadarbībā ar Denu Auerbahu (Dan Auerbach) - vienu no populārās amerikāņu blūzroka apvienības "The Black Keys" dalībniekiem. Tas tolaik bija pirmais "The Pretenders" albums kopš 2008. gada "Break Up the Concrete" un dziedātājas Krisijas Haindas (Chrissie Hynde) soloalbuma "Stockholm" (2014).

Grupas vienīgā nemainīgā dalībniece kopš 1978. gada ir soliste un dziesmu rakstniece Krisija Hainda. Grupas lielākie hiti ir "Brass in Pocket", "Back on the Chain Gang" un "I'll Stand by You".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu