Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

PIRMDIENA

AUNS Nedēļu sāksi ar grandiozām idejām, kuras izlēmīgākie Auna zīmes pārstāvji būs spējīgi laika gaitā arīdzan īstenot. Būtiski ticēt saviem spēkiem, neļaut apkārtējo kritikai ietekmēt pieņemamos lēmumus.

VĒRSIS Vairāk rīkojies saskaņā ar savu iekšējo balsi. Šobrīd nav ieteicams ieklausīties apkārtējo viedokļos, jo tie var būt maldīgi, neobjektīvi. Piemērots brīdis mājokļa labiekārtošanai.

DVĪŅI Risinot finansiālas dabas jautājumus, vari necerēti ātri iegūt jaunu sponsoru, labvēļu atbalstu. Panākumos būtisku lomu spēlēs pacietība, savaldīgums. Atturies steidzināt notikumus, ļauj visam ritēt savu gaitu!

VĒZIS Var parādīties iespēja novērst iepriekš pieļautās kļūdas. Ja ceļā uz mērķi gadās paklupt, nežēlojies, bet celies un ej tālāk! Ir vērts ieklausīties gados vecāko ģimenes locekļu ieteikumos, nesmādēt mīļotā padomus.

LAUVA Ja pratīsi nogludināt radušos konfliktus darbā, vari cerēt uz labiem panākumiem. Šodien nav vēlams veikt pārrunas ar priekšniecību. Daudz labāk padosies saimnieciskas, organizatoriskas lietas.

JAUNAVA Panākumi solās nonākt to Jaunavu rokās, kuras nodarbojas ar auto mehāniku, elektroniku, inženiertehniskām lietām. Attiecībās ar mājiniekiem viegli radīsi kopīgu valodu, sapratīsies burtiski no pusvārda.

SVARI Prasme nekļūdīgi izmantot situāciju savā labā, kā arī spēja turpat vai paredzēt problēmas un laikus tās novērst būs par pamatu taviem šodienas panākumiem. Mīlas jomā esi gatavs jauniem pārsteigumiem.

SKORPIONS Neskatoties uz dažubrīd drūmo noskaņojumu, strādāsi ar pilnu atdevi, būsi mērķtiecīgs, pašaizliedzīgs. Lai aizdzītu depresiju, noteikti ir vērts apmeklēt sporta zāli, pasekot līdzi ēdienkartei.

STRĒLNIEKS Šobrīd vairāk dzīvosi iedomu pasaulē. Ja radošās jomas pārstāvjiem tas tikai veicinās profesionālo izpausmi, tad lietišķajiem Strēlniekiem vajadzētu būt piesardzīgākiem ar dotajiem solījumiem!

MEŽĀZIS Kāda izvērtīsies šī diena, būs atkarīgs tikai no tā, kā spēsi saprasties ar apkārtējiem. Iespējama liktenīga tikšanās ar nākamo sadarbības partneri. Tevis un mīļotā starpā var parādīties spriedze.

ŪDENSVĪRS Apstākļi ļaus izpildīt radiniekam vai tuvam paziņam doto solījumu. Profesionālajās gaitās tu manāmi alksi pēc jaunām zināšanām, meklēsi dažādas iespējas celt savu kvalifikāciju.

ZIVIS Steiga, neuzmanīgums var kļūt par šķērsli turpmākai karjeras augšupejai. Centies būt piesardzīgāks, veicot aprēķinus, kārtojot ar tieslietām saistīto. Vakaru velti savai otrajai pusītei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu