Kivičs skaidro, kāpēc nekad neatgriezīsies politikā (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Kivičs
Andris Kivičs Foto: Paula Čurkste/LETA

Mūziķis Andris Kivičs nule iznākušajā raidījumā ar Horenu Stalbi "Rullē ar Horenu" apstiprināja, ka vairs nekad nevēlas atgriezties Latvijas politikā. 

"Es esmu laimīgs, ka mēs ar tevi [norāda uz Horenu] esam mākslinieki un mēs varam dzīvot dzīvi brīvi, izbaudīt to, jo es, piemēram, negribētu būt veselības ministrs. Es negribētu vispār būt politikā!" - intervijas laikā sacīja Horens.

Kā skaidroja Kivičs, lai gan viņš saglabāja iespēju paturēt "mīksto mandātu", viņš nevēlas tikt saistīts ar politiku. 

"Politika ir narkotika, tāpēc ka visu laiku kaut kas notiek, ir kipišs - ir ņemšanās, baumas, intrigas, meli... Bet viņiem nav gandarījuma. Man tūliņ paliks 43 gadi, un man ir svarīgi, lai man dzīvē ir prieks. (..) Es negribētu izniekot savu dzīvi," norādīja Kivičs.

Mūziķis piebilda, ka ir pārliecināts, ka viņš Saeimā būtu ļoti nelaimīgs.

"Jautājums, par ko pārvērtīsies mana dzīve. Es iešu uz komisiju, tur sēdēs noguruši cilvēki, es kaut ko ierosināšu, viņi to atliks, es sākšu lēnām jukt prātā. Es nākšu mājās, man ir skaista sieva, tūlīt būs bērniņš, es stāstīšu, kādi tur visi ir idioti, viņa būs uztaisījusi foršas vakariņas, gribēs paskatīties filmu, es visu vakaru vārīšos, kur var būt tāds stulbums," scenāriju iztēlojās Kivičs.

Atgādinām, ka kopumā 13. Saeimas vēlēšanās, saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas datiem, Andris Kivičs ieguva 37477 vēlētāju atbalstu, savukārt no saraksta viņu svītrojuši 5889 reizes. Vēlēšanu sarakstā Kivičs bija 8. vietā, bet  svītrojumu dēļ 13. Saeimā ievēlēts netika.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu