Trīs mašīnu avārija Pārdaugavā: ugunsdzēsēju auto iebrauc mājas sienā (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ugunsdzēsēju auto ietriecas mājas sienā
Ugunsdzēsēju auto ietriecas mājas sienā Foto: Miks Dūcis, Degpunktā

Rīgā, Pārdaugavā šodien pēc sadursmes ar vieglo auto ēkas sienā iebraukusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) autocisterna, apstiprināja VUGD un Valsts policijā (VP).

Autocisterna ar ieslēgtu skaņas un gaismas signālu bija devusies uz izsaukumu Kalnciema ielā, kur dzīvojamā vienstāva mājā dega ledusskapis un siena.

Kalnciema un Apuzes ielu krustojumā notika trīs automašīnu - operatīvā transportlīdzekļa un divu vieglo spēkratu - sadursme. Sadursmes rezultātā autocisterna iebrauca blakus ielai esošajā ēkā.

Negadījumā cietušie trīs automašīnās sēdoši cilvēki, tostarp, divi ugunsdzēsēji. Cietušie nodoti mediķiem. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Arita Freimane apstiprināja, ka šajā negadījumā cietuši trīs cilvēki, piebilstot, ka viņi ar salīdzinoši vieglām traumām tika nogādāti slimnīcā turpmākās palīdzības saņemšanai.

Ugunsgrēka dzēšanai nosūtīta cita glābēju vienība. Savukārt sadursmē cietušās ēkas drošības novērtēšanai tika piesaistīts būvinspektors un secināts, ka ēkai ir lokāli bojājumi četru kvadrātmetru platībā un fasādes bojājumi 15 kvadrātmetru platībā. Tāpat secināts, ka ēku ir iespējams izmantot un cilvēku evakuācija nav nepieciešama.

Pēc sadursmes notikuma vietā ieradās arī VUGD mikroautobuss, taču garāmbraucošais "Rīgas satiksme" autobuss tam nolauza spoguli, noskaidroja aģentūra LETA.

Patlaban avārijas vietā satiksme tiek regulēta.

VUGD un VP skaidro negadījuma apstākļus.

Foto: Miks Dūcis, Degpunktā
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu