Kā Koba Jass reiz "palīda zem ādas" kanādiešiem un trenējās kopā ar Balceru

Čempionu brokastis #16
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET sporta podkāsta "Čempionu brokastis" maija epizodes atvēlētas hokejam, aizstājot saturu, kura nav šogad atceltā pasaules čempionāta dēļ. Maija pirmajā sarunā stāstnieka lomā allaž atraktīvais un jautrais Koba Jass.

Koba Jass debiju pasaules čempionātā piedzīvoja 22 gadu vecumā, kad izlases galvenais treneris Teds Nolans viņam 2012. gada turnīrā uzticēja lomu "enerģijas maiņā".

Koba togad aizvadīja visas septiņas pasaules čempionāta spēles, visspilgtāk atmiņā paliekot ar kautiņu pret zviedru Ēriku Kārlsonu.

Vienmēr omulīgais un atvērtais hokejists nekad nav kautrējies pasmieties par sevi, kā arī uzņemties komandas gara uzturētāja lomu izlasē un klubu komandās.

Spilgts stāsts saistīts ar to, kā Jass Soču ziemas olimpiskajās spēlēs pirms ceturtdaļfināla mača pret vareno Kanādu centās "palīst pretiniekam zem ādas". Pašam Sidnijam Krosbijam viņš esot teicis, ka viņš turnīrā spēlējot ļoti pieticīgi, nemaz neizskatoties pēc sevis.

Sarunā ar Kobu atceramies arī to, kā viņš reiz līdz baltkvēlei nokaitinājis vienmēr ārēji mierīgo un ieturēto treneri Nolanu, kā arī citas zīmīgas epizodes no 2012., 2013., 2014. un 2015. gada pasaules čempionāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu