Noskaties jauno repa apvienības "Kontraflovs" video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kadrs no video

Hiphopa apvienība "Kontraflovs" laidusi klajā divas jaunas dziesmas - "Monotoni" un "Citā atvarā". Vienai no dziesmām tapis arī videoklips. 

Kā skaidro grupa, abas šīs dziesmas saista tikai skanējums, ko raksturo vairāk dzīvo instrumentu klātbūtne. Abas dziesmas ir par atšķirīgiem laikiem grupas dalībnieku dzīvēs.

"Dziesma "Monotoni", kā jau pēc nosaukuma noprotams, ir dziesma par rutīnu, izdegšanas sindromu, emocionālu bezizeju un nepārtrauktu spolēšanu uz vietas. Dziesmā ir aprakstītas tā brīža sajūtas bez liekas moralizēšanas. Izeja no šā apburtā loka visdrīzāk ir jāatrod pašam, bet runāšana un šādu tēmu aktualizēšana noteikti ir labs palīgs," skaidro mākslinieki. "Savukārt dziesma "Citā atvarā" stāsta par atkarību savstarpēju maiņu. Kādam šīs atkarības ir vieglākā formā, citam - pavisam smagā. Bet savā būtībā cilvēks ir ieradumu būtne. Svarīgi atcerēties, ka ieradumi var būt arī veselīgi, un tas ir tieši tas, ko "Kontraflovs" vēlas aktualizēt - izvēlēties ieradumus, kuri mūs ietekmē pozitīvi, nevis negatīvi."

Video: Kontraflovs "Monotoni".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu