Bojāgājušā Fast&Furious aktiera BMW M3 visā savā godībā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW M3 (E30)
BMW M3 (E30) Foto: Reserve Auto Group

Viens no pārliecināto benzīngalvu sapņu automobiļiem noteikti ir E30 sērijas BMW M3. Tieši šādu auto, kurš reiz piederējis avārijā bojāgājušajam Fast & Furious kinofilmu zvaigznei Polam Vokeram, pirms pāris dienām vēl varēja iegādāties.

Pols Vokers, kurš 2013.gada nogalē gāja bojā satiksmes negadījumā, kad tika vizināts ar ekskluzīvo Porsche Carrera GT, pats bija kaislīgs auto entuziasts un kolekcionārs. Viņa automobiļi ik pa laikam "uzpeld" dažādās pārdošanas platformās, un pēdējais, ko bija iespējams iegādāties eBay platformā, bija BMW M3 (E30).

Vairāksolīšana jau ir beigusies un tās rezultāti nav zināmi, taču sākuma cena, kādu pārdevējs -  Reserve Auto Group - prasīja par 1991.gada M3, bija 150 tūkstoši dolāru jeb aptuveni 137 tūkstošus eiro.

Foto: Reserve Auto Group

Auto, kura vienīgais īstais saimnieks esot bijis pats Vokers, savā ilgajā mūžā nobraucis tikai 21 320 kilometrus (13 248 jūdzes). Bet automobiļa pēdējais saimnieks mašīnu iegādājies tikai nolūkā pagaidīt, kad palielināsies tās vērtība, savukārt pats ar to gandrīz nav braucis.

Foto: Reserve Auto Group

Par pašu automobili var piebilst, ka tas ir amerikāņu specifikācijas M3 ar Sport Evolution modifikācijai paredzētajiem 16 collu riteņiem. Zem mašīnas motora pārsega tikmēr atrodas 2,3 litru četru cilindru dzinējs ar 195 ZS, kas nav daudz, taču tikai 1,2 tonnas smago auto līdz 100 km/h paātrina 6,8 sekundēs. Šā M3 maksimālais ātrums ir 230 km/h. 

Foto: Reserve Auto Group
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu