Maiks Taisons pastāsta, kā reiz cietumā izkāvies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais absolūtais pasaules boksa čempions smagsvaru kategorijā Maiks Taisons atklājis, ka viņam reiz, atrodoties ieslodzījumā cietumā, sanācis izkauties. 

Slavenais bokseris gan nekonkretizēja, kad tas notika, taču ir zināms, ka viņš cietumā atradies trīs reizes. Vispirms viņam aiz restēm bija jāizcieš trīs gadi, pēc tam 3,5 mēneši, bet 2008. gadā - viena diennakts.

"Kautiņš cietumā man bijis tikai vienreiz. Kāds kaut ko pateica, man ejot garām, piegāju klāt un iesitu viņam. Mēs ilgu laiku sēdējām nošķirti, un es biju nokaitināts. Tomēr iesitu, un pēc tam kādu laiku nevarējām doties uz sporta zāli. Kāds arī tika sadurts vai kas tamlīdzīgs, un mēs tikām izolēti. Biju nomākts un jutos nožēlojami," "Talk Sport" citēts Taisons. 

Tomēr cietumā Taisons ticis respektēts. 

Leģendārais bokseris atklāja, ka viņu cietumā apmeklējis arī pazīstamais amerikāņu reperis Tupaks Šakurs.

Nesen 53 gadus vecais Taisons paziņoja, ka gatavojas atgriezties ringā, lai aizvadītu vairākas cīņas. Pēc tam ar līdzīgu paziņojumu klajā nāca viņa ilggadējais sāncensis Evanders Holifīlds.

Profesionāla boksera karjerā, kuru Taisons noslēdza 2005. gadā, viņš izcīnīja 50 uzvaras (44 nokauti) un piedzīvoja sešus zaudējumus.

Taisons ir visu laiku jaunākais bokseris, kurš kļuvis par pasaules čempionu smagsvaros. Viņam tas izdevās 20 gadu, četru mēnešu un 22 dienu vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu