e-Saeimas izstrādātājiem piedāvā paust savu viedokli pēc komisijas sēdes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

 Pēc iespējas izteikties nedošanas iepriekšējā Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēdē e-Saeimas jeb attālināto sēžu sistēmas izstrādātājiem tiks piedāvāts paust savu viedokli, paredz šodien komisijas vairākuma lemtais.

Attiecīgais lēmums tika pieņemts pēc tam, kad deputāti Krišjānis Feldmans (JKP) un Inese Voika (AP) norādīja, ka uzņēmumam iepriekšējā sēdē netika dota iespēja izteikties. Feldmans norādīja, ka 19.maija sēdē komisijas priekšsēdētājs Kaspars Ģirģens (KPV LV) pauda nepatiesu informāciju par jaunuzņēmumiem, tāpēc uzņēmējam ir jādod iespēja sniegt atbildi, ja viņš to vēlas.

Balsojuma formulējumā komisijas priekšsēdētājs Ģirģens norādīja, ka uzņēmumam tiks piedāvāts "piedalīties", lai paustu savu viedokli, taču neprecizēja, vai ar to domāta komisijas sēde. 

Ģirģens iepriekš izteicis vairākus uzņēmuma virzienā vērstus pārmetumus, taču nedeva iespēju uzņēmuma pārstāvjiem komisijas sēdē.

Savukārt e-Saeimu izstrādājošā uzņēmuma "I SIA" pārstāvji pauduši, ka Ģirģens ir izplatījis melus un nepatiesi apvainojis uzņēmumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu