FOTO Porziņģis ilgojas pēc basketbola un draudzīgi ķircina Dramondu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Andrē Dramonds
Kristaps Porziņģis un Andrē Dramonds Foto: Reuters/AP/Scanpix/TVNET kolāža

Kristaps Porziņģis sociālajos tīklos norādījis, ka ilgojas pēc basketbola, kā arī draudzīgi paķircinājis vienu no vadošajiem centra pozīcijas spēlētājiem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Porziņģis publicējis divus fotoattēlus, kuros redzams, kā viņš triec bumbu grozā pāri Detroitas "Pistons" centram Andrē Dramondam, kurš gan nu jau ir pārcēlies uz Klīvlendas "Cavaliers" komandu.

"Ceru drīz atgriezties darbībā. Pietrūkst jautrības tur [laukumā]. Piedod, mans draugs Andrē Dramond. Zinu, ka mēģināsi man atriebties," pie publicētajiem fotoattēliem ierakstīja Porziņģis.

Dramonds komentāru sadaļā atbildēja, norādot, ka Porziņģis viņu uzjautrinājis. "Ticu, ka es tev atriebšos," ierakstīja ASV basketbolists, kurš šosezon ir labākais cīnītājs pēc atlēkušajām bumbām visā NBA.

26 gadus vecais Dramonds šosezon vidēji spēlē guvis 17,7 punktus, izcīnījis 15,2 atlēkušās bumbas, pārtvēris 2,0 bumbas un bloķējis 1,7 metienus.

Dramonds šosezon NBA ir starp Top 3 bumbu pārtvērējiem un starp Top 10 labākajiem metienu bloķētājiem.

24 gadus vecais Porziņģis šosezon vidēji mačā guvis 19,2 punktus, izcīnījis 9,5 atlēkušās bumbas, bloķējis 2,1 metienu un pārtvēris 0,7 bumbas.

Viens no Dalasas "Mavericks" līderiem šosezon ir starp Top 5 labākajiem metienu bloķētājiem visā līgā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu