Daugavpilī vairākos īpašumos atrod ievērojamu daudzumu nelegālās degvielas, cigarešu un 12 255 eiro (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Cīnoties ar nelikumīgu akcizēto preču apriti, nedēļas laikā Daugavpilī policisti konfiscēja ievērojamu daudzumu nelegālās degvielas, tabakas izstrādājumu un 12 255 eiro, aģentūru   informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ilga Teivāne-Treinovska.

Pagājušajā nedēļā izņemti 825 litri dīzeļdegvielas, savukārt pirmdien, pārbaudot operatīvo informāciju, konstatēts, ka mikroautobusā 1961.gadā dzimusi persona nelikumīgi uzglabāja četras 200 litru tilpuma mucas, kas bija pildītas ar aptuveni 800 litriem dīzeļdegvielas. Par pārkāpumu sākta administratīva lietvedība.

Tāpat pirmdien, izmeklējot iepriekš sākto kriminālprocesu, veiktas vairākas kratīšanas. Kratīšanu laikā tika izņemti 38 080 cigarešu un 12 255 eiro. Pašlaik policija skaidro divu 1979.gadā dzimušu vīriešu saistību ar noziedzīgajām darbībām.

Saskaņā ar Krimināllikumu par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, bet par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvadāšanu vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, - ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu