Šogad Mārupes Saulrieta koncertus papildinās brīvdabas kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No nākamās trešdienas, 27. maija, trešo sezonu sāk "Saulrieta koncerti Mārupē". Šogad pasākumu papildinās brīvdabas kino seansi. Koncertus un kino seansus apmeklētāji varēs vērot, atrodoties vieglajā transportlīdzeklī. Apmeklētāju kapacitātes un ekrāna izmēra ziņā šis būs lielākais brīvdabas kino Latvijā.

Koncerti un seansi notiks divreiz nedēļā, trešdienu un piektdienu vakaros, visas vasaras garumā, sākot no plkst. 21.00. Pasākuma lokācija nemainīgi paliek ainaviskais aktīvās atpūtas parks "JIP Mārupīte", Mārupes novada "Ežiņos", kas atrodas piecpadsmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

Šis būs lielākais brīvdabas kino Baltijā, atpūtas parka teritorijā iespējams uzņemt līdz pat 350 transportlīdzekļiem. Skaņas apraide tiks nodrošināta FM megahercu frekvencē, bet kinofilma un koncerts tiks projicēts uz Latvijā lielākā brīvdabas ekrāna. Līdz valdība nav noteikusi citādi, pasākuma laikā apmeklētājiem būs aizliegts pamest transportlīdzekli.

Saulrieta koncerti un drive-in nav tikai kino – tā ir aizbēgšana no satiksmes un trokšņiem, cilvēki var baudīt atmosfēru, saulrietu, dzīvo mūziku, īpaši izvēlētu filmu, protams, neiztiks arī bez pārsteigumiem. Saulrieta koncerti un drive-in kino ir kā viena vakara minifestivāls. 

Sezonas atklāšanas pasākumā uz skatuves kāps pašmāju džeza un fanka grupa "Very Cool People", savukārt pēc koncerta būs skatāma režisores Alises Zariņas debijas filma "Blakus", kura pērn ierindojās skatītāko filmu Top10 sarakstā. Par vakara atmosfēru gādās konferansjē Tom J. Benedict.

Alise Zariņa debijas pilnmetrāžas filmas “Blakus” pirmizrādē
Alise Zariņa debijas pilnmetrāžas filmas “Blakus” pirmizrādē Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sezonas otrajā pasākumā, nākampiektdien, 29. maijā, uzstāsies grupa "Gapoljēri", bet uz lielā ekrāna paredzēts projicēt ASV komēdiju ar Deniju de Vito "Cīsiņsuns". 

Biļetes nopērkamas www.aula.lv un www.saulrietakoncerti.lv, pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

Pasākuma organizatori atgādina, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, iebraukt teritorijā atļauts vieglajā transportlīdzeklī, kurā atrodas pārstāvji no vienas mājsaimniecības. Kājāmgājējiem, velosipēdistiem un motociklistiem pasākumā dalība ir liegta.

Foto: "Saulrieta koncerti Mārupē": "My Radiant You" un Kārlis Būmeistars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu