Avots: Rīgas "Dinamo" varētu vadīt Vjačeslavs Kozlovs (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vjačeslavs Kozlovs
Vjačeslavs Kozlovs Foto: voskrhimik.ru

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri varētu kļūt Krievijas speciālists Vjačeslavs Kozlovs, vēsta "Telegram" kanāls "Hokejs bez skatītājiem". 

Tiek ziņots, ka Kozlovs ir viens no pretendentiem uz galvenā trenera amatu Latvijas vienībā. Iepriekš Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis izteicās, ka tiek izskatītas sešas galvenā trenera amata kandidatūras. 

Noslēdzot savu hokejista karjeru, Kozlovs sāka strādāt par galvenā trenera asistentu Maskavas "Spartak" komandā. 2016. gada 10. oktobrī pēc četru zaudējumu sērijas līgums ar viņu tika lauzts. 

Tieši pirms gada Kozlovs kļuva par vienu no Omskas "Avangard" galvenā trenera Boba Hārtlija asistentiem, stājoties Maikla Pelīno vietā. 

Pirms tam viņš vadīja Voskresenskas "Himik" komandu.

Tieši šodien, 21. maijā, kļuva zināms, ka Kozlovs atstājis "Avangard" treneru kolektīvu. Savukārt līgumu ar Omskas vienību uz diviem gadiem pagarinājis latviešu speciālists Aldis Āboliņš un Žaks Klutjē, kurš asistējis Hārtlijam Latvijas izlasē. 

Hokejista karjeras laikā 48 gadus vecais Kozlovs ar Detroitas "Red Wings" divreiz izcīnījis Stenlija kausu, kā arī karjeras izskaņā kļuvis par divkārtēju KHL Gagarina kausa ieguvēju. 

Pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" vadīja Ģirts Ankipāns. Komanda Gagarina kausa izcīņai nekvalificējās sesto gadu pēc kārtas. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu