Cik maksā kosmetologa apmeklējums? Kāpēc pumpu nedrīkst "izspiest"? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Ar ko ikdienā nodarbojas skaistumkopšanas speciālists? Cik maksā viena vizīte? Ko darīt, ja gadās “nejauši” izspiest pumpu? Kā pareizi tīrīt ādu no rīta un kā vakarā? Kā galu galā pareizi novērtēt ādas tipu un kad doties pie kosmetologa? 

Šos un vēl kaudzi citu jautājumu ir sagatavojis kolorītais blogeris un jauniešu iemīļotais influenceris Rojs Rodžers Linkevičs un jaunajā YouTube raidījumā #ĀdasMinistrija tiekas ar jomas speciālistiem, lai uzzinātu visu par ādas kopšanu un arī pats uz savas ādas izmēģinātu dažādus produktus un procedūras.

Pirmajā epizodē Rojs sarunājas ar skaistumkopšanas speciālisti Intu Rozenbergu.

Neliels ieskats Roja sarunā:

Cik maksā vizīte pie kosmetologa?

Mēs zinām, ka studenti un pusaudži nepelna, lai paši varētu atļauties apmeklēt kosmetologu. Bet līdzekļi tomēr atrodas, ko iztērēt ne tik vajadzīgās izklaidēs. Piemēram, alkoholā. Turklāt tas ir viens no faktoriem, kas veicina dažādus iekaisumus.

Viena vizīte pie kosmetologa maksā, sākot no divdesmit eiro. Cenu diapazons ir dažāds, jo dažādas ir arī procedūras. Tu vari sešdesmit eiro iztērēt gan tusiņā, gan pie kosmetologa. Un tad ir jāizvērtē, vai noderīgāks ir tusiņš, vai ieguldījums nākotnē.

Vai kosmetologs arī ir jāmaina?

Tas ir tāpat kā ar frizieri. Katrs atrod savu kosmētiķi un katrs atrod savu ideālo frizieri, ar kuru saskan. Tāpēc labāk ir atrast savu īsto, tāpat kā attiecībās.

Kosmetologam tu uztici pašu dārgāko. Savu seju.

Ja parādās pumpa, to var uzreiz spiest ārā? Es esmu tā darījis!

Protams, mēs visi tā esam darījuši, arī es tā esmu darījusi. Bet tā nevajadzētu. Ir speciāli līdzekļi, kuru sastāvā ir salicilskābe un attīrošie geli, kas palīdzēs uzveikt mikroorganismus. Bet nekādā gadījumā pumpu nevajadzētu spiest, lai infekciju neizplatītu tālāk.

Man arī patīk spiest pumpas. Tāpēc es aizgāju mācīties par skaistumkopšanas speciālisti, lai to varu darīt legāli.

Desmit epizožu garumā Rojs kopā ar ekspertiem ienirs skaistuma pasaulē un izjautās visu to, ko parasti ikviens jautā pats sev, skatoties vannas istabas spoguļa atspulgā. Šis būs iedvesmojošs un reizē izglītojošs raidījums gan jauniešiem, gan arī visiem tiem, kuri ir nedaudz noguruši no sociālo tīklu spožuma.

Gaidāmās epizodes:

1. Kosmetologa apmeklējums

2. Dermatologa apmeklējums

3. Pareiza ādas pasargāšana no saules stariem

4. Kā pareizi novērtēt ādas tipu un attiecīgi to kopt

5. Kā kopt problemātisku sejas ādu

6. Pareizā krēma izvēle

7. Sejas ādas mitrināšana un aizsardzība

8. Sejas ādas sagatavošana dienai

9. Sejas ādas attīrīšana vakarā

10. Sejas ādas intensīvā kopšana mājas apstākļos

Epizodes gaidāmas ik nedēļu Ai Production Latvia YouTube kanālā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu