Piektdienas horoskops: kas tevi gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 22. maijam.

AUNS Tu lieliski proti aizstāvēt savas intereses, cīņā ar konkurentiem esi pašaizliedzīgs un cienījams pretinieks. Taču šoreiz panākumos lielu nozīmi spēlēs diplomātija, draudzīgums un izpalīdzīgums.

VĒRSIS Rūpīgāk pārdomā, ko un kam saki, šobrīd neapdomīgums vārdos var radīt paliekošas sekas. Prātīgāk rīkosies tie, kuri maksimāli koncentrēsies tiešajiem pienākumiem un neaizrausies ar pļāpāšanu.

DVĪŅI Līdzko pamanīsi lietas vai darba metodes, kuras ir novecojušas, neefektīvas, uzreiz būsi gatavs meklēt inovatīvus risinājumus. Tieksme pēc pilnveides atstās labvēlīgu ietekmi uz turpmāko karjeras attīstību!

VĒZIS Dienas pirmā puse solās būt noslogota, it sevišķi tiem Vēžiem, kuri saistīti ar farmāciju un loģistiku. Pēcpusdienā rosība, visticamāk, mazināsies, tādējādi būs iespējas sakārtot privātās lietas.

LAUVA Ieklausies savā organismā, pašsajūta pateiks priekšā, cik lielu slodzi šobrīd vari turēt. Sevišķi jūtīga var izrādīties nervu sistēma, tāpēc aizrauties ar intensīvu garīgo darbu noteikti nevajadzētu.

JAUNAVA Tas nekas, ka darba nedēļa ir praktiski galā, tu aktīvi ģenerēsi jaunas biznesa idejas, meklēsi veidus, kā pilnveidot savas iemaņas, zināšanas. Šodien vari veikt pārrunas ar ārzemju partneriem.

SVARI Koncentrēšanās spējas būs savā pilnbriedā. Mierīgi tiksi galā ar pētnieciska, analītiska rakstura pienākumiem. Zinātkāre veicinās vēlmi apgūt līdz šim neapzinātus lauciņus, tādējādi iegūt jaunus domubiedrus.

SKORPIONS Līdzcilvēku rīcība, izteikumi var jūtami pārbaudīt tavu pacietības mēru. Esi savaldīgāks attiecībās ar ģimenes locekļiem, negācijas labāk atstāj sporta zālē. Atturies no alkohola lietošanas!

STRĒLNIEKS Tevī plosīsies dažādas emocijas, ar kurām brīžiem būs grūti tikt galā. Lai nomierinātos, ieteicams pabūt vienatnē, pievērsties meditācijai, citām garīgām praksēm. Ieklausies mīļotā padomos.

MEŽĀZIS Apkārtējo solījumi var īsti neatbilst patiesībai, tāpēc esi piesardzīgāks, uzticot kādam svarīgus darbus. Vislabāk būtu, ja ar atbildīgākajiem pienākumiem tu spētu tikt galā pats!

ŪDENSVĪRS Radinieki nepieciešamības gadījumā spēs palīdzēt gan ar priekšlikumiem, gan materiālu atbalstu. Kādam Ūdensvīram var būt nepieciešami padomi attiecību noregulēšanai ar otro pusīti.

ZIVIS Rēķinies, ka tev nāksies būt dubultā pacietīgam, lai pilnvērtīgi īstenotu ieplānotos darbus. Šobrīd labāk sekmēsies ar tirdzniecību, skaistumkopšanu un medicīnu saistīti projekti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu