Samanta Tīna piedāvā jaunu video par sievietes skaistuma stereotipiem (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna jaunā videoklipā iestājas pret sieviešu skaistuma stereotipiem
Samanta Tīna jaunā videoklipā iestājas pret sieviešu skaistuma stereotipiem Foto: kadrs no video

Pēc Latvijas Televīzjas paziņojuma par to, ka 2021. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē Latviju pārstāvēs Samanta Tīna, mūziķe saviem klausītājiem un atbalstītājiem piedāvā savu jaunāko singlu un videoklipu “I got The Power”, kurā iestājas pret sieviešu skaistuma stereotipiem. 

Singla mūzikas autori ir pati Samanta Tīna un NiklāvZ, savukārt vārdus ir sarakstījusi Aminata. Abas mūziķes jau veiksmīgi ir sadarbojušās singla “Still Breathing” radīšanā. Tieši ar šo dziesmu Samanta Tīna izcīnīja tiesības pārstāvēt Latviju 2020. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā šā gada maijā. Kā zināms, Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad tika atcelts un dziesma "Still Breathing" uz lielās skatuves neizskanēja, bet ņemot vērā lielo klausītāju atsaucību visā Eiropā un arī ārpus tās, Samanta Tīna ir radījusi jaunu dziesmu un videoklipu "I got The Power", paužot savu attieksmi pret sieviešu skaistuma stereotipiem.

"Sabiedrība mums uzspiež stereotipus un globālus rāmjus par to, kādai ir jāizskatās skaistai sievietei. Glancētie žurnāli un sociālie mediji, publicējot perfekti apstrādātas fotogrāfijas, tos vēl vairāk kultivē un raisa sievietēs maldīgus priekšstatus par to, kas ir skaisti! Šī rezultātā pētījumi liecina, ka ap 70% sieviešu nav apmierinātas ar to, kā viņas izskatās un tikai 4% sieviešu sevi uzskata un atzīst par skaistām,” stāsta Samanta Tīna.

“Patiesībā skaistums nav stāsts par ārējo izskatu, tas ir stāsts par mūsu iekšējo pasauli un attieksmi pašām pret sevi – justies skaistam nav nekāda sakara ar to, kā mēs izskatāmies! Ar šo dziesmu vēlos pateikt katrai sievietei, lai viņa necenšas līdzināties kādam ārējam etalonam vai fotošopā radītai Instagram zvaigznei, jūs katra esat vienīgais etalons pati sev! Esat dažādas un pašas - mīlēt sevi ir labākā revolūcija!"

Noskaties: Samanta Tīna “I got The Power”.

Mūzikas video dziesmai filmēšana norisinājās Tenisa klubā Enri, tā idejas autore un režisore ir pati mūziķe, bet operators ir Ritvars Bluka, ar kuru Samanta Tīna sadarbojās arī videoklipa dziesmai "Still Breathing" filmēšanā. Savukārt galveno aktrišu lomas videoklipā atveido stiliste, body positive kustības līdere Indra Salceviča un skaistumkaraliene un influencere Katrīne Sauliete.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu