Ielūkojies, kā izskatās biznesa centrs "Origo One"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Пресс-фото

Nupat ir pabeigti tirdzniecības centra Origo jaunās ēkas pirmās kārtas celtniecības darbi. Ceturtajā un sestajā stāvā ir atvērts biroju centrs Origo One. Ielūkojies biroju ēkas iekšpusē. 

Projekta realizācijas laikā tirdzniecības centra "Origo" kopējā platība pieaugusi no 35 500 līdz 81 800 kvadrātmetru. No tiem 35 700 kvadrātmetru atvēlēti tirdzniecības telpām, savukārt 11 100 kvadrātmetru aizņems A klases biroji un darījumu telpas - biznesa centrs "Origo One". Būvniecības projekta laikā ēka ir paplašināta ar pazemes autostāvvietu, nodrošinot vietu līdz 130 automašīnām, tostarp elektromobiļiem, kā arī izvietota velonovietne 66 velosipēdiem (papildus pieejami arī 27 velostatīvi publiskajā ārtelpā).

Foto: Origo biznesa centrs 

"Linstow Center Management" drīzumā plāno pabeigt arī darbu pie Elizabetes un Satekles ielu krustojuma pārbūves, ierīkotās regulējamās gājēju pārejas papildinot ar kreisā pagrieziena luksoforu, pilnu horizontālo marķējumu un velojoslu pāri Satekles ielai, tajā pašā laikā saglabājot un padarot drošākas manevrēšanas iespējas arī motorizētajiem transportlīdzekļiem. Darbus plānots pabeigt līdz vasarai.

Jaunās "Origo" ēkas un biznesa centra "Origo One" arhitekti ir "Arcade", ko veido "Depo projekts", kā arī "Jensen Consult" un "Arhis inženieri". Interjera dizainu veidoja "Xcelsior". Būvdarbus veic SIA "Skonto būve". Biznesa centra "Origo One" iznomāšanu veic pats attīstītājs - "Linstow Center Management".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu