Aizvadītajā diennaktī saslimšana ar Covid-19 konstatēta vienam cilvēkam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Covid-19. Ilustratīvs attēls
Covid-19. Ilustratīvs attēls Foto: Ted S. Warren / AP

Aizvadītajā diennaktī veikti 1203 COVID-19 testi, pozitīvs vienam cilvēkam, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Jaunais saslimšanas gadījums konstatēts Kuldīgas novadā, liecina SPKC publicētā informācija. Līdz ar to kopumā Kuldīgas novadā līdz šim konstatēti seši saslimšanas gadījumi, savukārt pašlaik aktīvi ir līdz pieci inficēšanās gadījumi.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1203 Covid-19 testi. Latvijā kopumā līdz šim ir veikti 99 049 izmeklējumi uz Covid-19, no kuriem pozitīvi bijuši 1047 testi jeb aptuveni 1,06% gadījumu no kopskaita.

Pēdējās diennakts laikā slimnīcās ievietots viens jauns pacients ar Covid-19, savukārt neviens pacients nav ticis izrakstīts. Līdz ar to kopā stacionāros pašlaik ārstējas 25 pacienti, no kuriem 23 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet divi - ar smagu. No stacionāriem kopumā līdz šim izrakstīti 139 pacienti.

Pēc SPKC uz 22.maiju apkopotajiem datiem, no Covid-19 Latvijā līdz šim izveseļojušies apmēram 68% no fiksētajiem saslimušajiem jeb 712 pacienti. Pašlaik Latvijā ir reģistrēti 313 aktīvi Covid-19 saslimšanas gadījumi.

Latvijā līdz šim mirušas 22 ar Covid-19 saslimušas personas jeb aptuveni 2,1% no atklātajiem inficētajiem.

Valsts policija informē, ka aizvadītajā diennaktī veikusi 848 pārbaudes par ārkārtējās situācijas ierobežojumu neievērošanu un uzsākusi septiņas administratīvās lietvedības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu