Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 25.–31. maijam.

AUNS Nedēļu sāksi ar grandiozām idejām, kuras izlēmīgākie Auna zīmes pārstāvji būs spējīgi laika gaitā arīdzan īstenot. Būtiski ticēt saviem spēkiem, neļaut apkārtējo kritikai ietekmēt pieņemamos lēmumus.

VĒRSIS Vairāk rīkojies saskaņā ar savu iekšējo balsi. Šobrīd nav ieteicams ieklausīties apkārtējo viedokļos, jo tie var būt maldīgi, neobjektīvi. Piemērots brīdis mājokļa labiekārtošanai.

DVĪŅI Risinot finansiālas dabas jautājumus, vari necerēti ātri iegūt jaunu sponsoru, labvēļu atbalstu. Panākumos būtisku lomu spēlēs pacietība, savaldīgums. Atturies steidzināt notikumus, ļauj visam ritēt savu gaitu!

VĒZIS Var parādīties iespēja novērst iepriekš pieļautās kļūdas. Ja ceļā uz mērķi gadās paklupt, nežēlojies, bet celies un ej tālāk! Ir vērts ieklausīties gados vecāko ģimenes locekļu ieteikumos, nesmādēt mīļotā padomus.

LAUVA Ja pratīsi nogludināt radušos konfliktus darbā, vari cerēt uz labiem panākumiem. Šodien nav vēlams veikt pārrunas ar priekšniecību. Daudz labāk padosies saimnieciskas, organizatoriskas lietas.

JAUNAVA Panākumi solās nonākt to Jaunavu rokās, kuras nodarbojas ar auto mehāniku, elektroniku, inženiertehniskām lietām. Attiecībās ar mājiniekiem viegli radīsi kopīgu valodu, sapratīsies burtiski no pusvārda.

SVARI Prasme nekļūdīgi izmantot situāciju savā labā, kā arī spēja turpat vai paredzēt problēmas un laikus tās novērst būs par pamatu taviem šodienas panākumiem. Mīlas jomā esi gatavs jauniem pārsteigumiem.

SKORPIONS Neskatoties uz dažubrīd drūmo noskaņojumu, strādāsi ar pilnu atdevi, būsi mērķtiecīgs, pašaizliedzīgs. Lai aizdzītu depresiju, noteikti ir vērts apmeklēt sporta zāli, pasekot līdzi ēdienkartei.

STRĒLNIEKS Šobrīd vairāk dzīvosi iedomu pasaulē. Ja radošās jomas pārstāvjiem tas tikai veicinās profesionālo izpausmi, tad lietišķajiem Strēlniekiem vajadzētu būt piesardzīgākiem ar dotajiem solījumiem!

MEŽĀZIS Kāda izvērtīsies šī diena, būs atkarīgs tikai no tā, kā spēsi saprasties ar apkārtējiem. Iespējama liktenīga tikšanās ar nākamo sadarbības partneri. Tevis un mīļotā starpā var parādīties spriedze.

ŪDENSVĪRS Apstākļi ļaus izpildīt radiniekam vai tuvam paziņam doto solījumu. Profesionālajās gaitās tu manāmi alksi pēc jaunām zināšanām, meklēsi dažādas iespējas celt savu kvalifikāciju.

ZIVIS Steiga, neuzmanīgums var kļūt par šķērsli turpmākai karjeras augšupejai. Centies būt piesardzīgāks, veicot aprēķinus, kārtojot ar tieslietām saistīto. Vakaru velti savai otrajai pusītei.

OTRDIENA

AUNS Spēsi izpausties pilnā apmērā. Varēsi demonstrēt savas organizatora spējas, līdera dotības, kā arī drosmi, pašaizliedzību. Nav izslēgts, kāds nopietni pieteiks sevi turpmākam karjeras kāpumam.

VĒRSIS Liktenis noteikti dos tev iespējas labi nopelnīt, tavs uzdevums saskatīt radušās potences un nekautrējoties izmantot tās! Nav izslēgts, nepieciešamo atbalstu sniegs ietekmīgs cilvēks no radinieku loka.

DVĪŅI Mīlas frontē vajadzētu vairāk uzmanības koncentrēt ne tik daudz uz formu, cik saturu, tā kvalitāti. Labāk sevi apliecināt ar darbiem, nevis skaistiem vārdiem. Darba lietās viss pamazām ritēs savu gaitu.

VĒZIS Būsi piesardzīgs, centīsies it visā pārdomāt vairākus gājienus uz priekšu. Šāda attieksme palīdzēs izvairīties no liekām problēmām, kā arī apzināties lietas, kuras tev nākotnē būs nepieciešams pilnveidot.

LAUVA Emocionāli piesātināts brīdis. Esi gatavs galveno uzmanību veltīt darbam un visam, kas ar to saistīts. Dienas izskaņā vēlēsies vien tik daudz, kā iemalkot glāzi laba vīna un ātrāk doties pie miera.

JAUNAVA Intensīvi strādāsi, lai veicinātu savu materiālo labklājību. Vari pievērsties ar tieslietām, nekustamo īpašumu saistītajam. Komunicējot ar augstākstāvošajiem, ātri radīsi īstos vārdus, pieeju.

SVARI Nesāc apšaubīt pieņemtos lēmumus. Tieši izlēmība un aktīva rīcība dos vislabākos rezultātus. Esi nedaudz piesardzīgāks pie auto stūres, kā arī rūpīgāk ievēro darba drošības prasības.

SKORPIONS Necenties ar visām problēmām tikt galā viens pats, noteikti iesaisti uzticamākos līdzgaitniekus. Atlicini nedaudz laika pārdomām par pagātni, nākotni, dzīves jēgu, tas ļaus atslēgties no pelēcīgās ikdienas.

STRĒLNIEKS Veiksmi, panākumus nesīs kolektīvs darbs. Droši vari iesaistīties jaunos projektos, veikt finansiālas operācijas, pievērsties analītiski pētnieciskajam darbam. Sagādā kādu pārsteigumu mīļotajam.

MEŽĀZIS Mēģini neuzvilkties, ja sadzirdi kritiku savā virzienā. Iespējams, ka apkārtējo teiktajā zināma daļa patiesības tomēr būs. Šis ir brīdis, kad vajadzētu veltīt laiku garīgajai izaugsmei, trūkumu novēršanai.

ŪDENSVĪRS Nepametīs sajūta, ka tevi kāds vazā aiz deguna. Šoreiz tie, visticamāk, būs maldi. Zvaigznes iesaka ignorēt intuitīvās nojausmas, vairāk balstīties uz veselo saprātu, tev piemītošo loģiku.

ZIVIS Vari droši īstenot visdažādākās biznesa lietas, tikties ar sadarbības partneriem, kopīgi kaldināt ambiciozākus plānus. Šobrīd paveiktais var jūtami uzlabot tavus ienākumus, radīt drošāku skatu uz nākotni.

TREŠDIENA

AUNS Būsi tieši iejaukts notikumu virpulī, kas sagriezīs tavus šā brīža darba plānus kājām gaisā. Rēķinies, ka gandrīz visa diena paies ļoti dinamiskā ritmā. Dienas izskaņā kā nākas atpūtini nervu sistēmu.

VĒRSIS Ja ieņem vadošu amatu, tev ir savs bizness, pārliecinies, vai padotie kvalitatīvi veic savus tiešos pienākumus. Nav izslēgts, nāksies izteikt kādu stingrāku aizrādījumu, norādīt uz pieļautajām nepilnībām.

DVĪŅI Lai veiksmīgi tiktu galā ar lielo darba apjomu, nāksies likt lietā atjautību, radošu pieeju. Šobrīd gūtā pieredze, atziņas lieti noderēs jau tuvākajā nākotnē. Ģimenes dzīvē valdīs patīkama, harmoniska gaisotne.

VĒZIS Neaizraujies ar māņticību, nesāc maznozīmīgos sīkumos saskatīt likteņa zīmes. Šobrīd svarīgāk koncentrēt savu uzmanību notiekošajam darba jomā. Esi vērīgāks, kārtojot juridiska rakstura pienākumus.

LAUVA Būsi godīgs un atvērts pret tuvākajiem un tieši tādu pašu attieksmi gaidīsi pretī. Jaunākā paaudze negribot var pārbaudīt tavu pacietību, radīt saspringtu atmosfēru mājas dzīvē.

JAUNAVA Vēlams darboties pēc iepriekš nospraustā plāna, kārtības un atturēties no pēdējā mirkļa izmaiņām. Tieši stabilitāte un noteiktība būs tavu panākumu garants. Šodien labāk sekmēsies individuālas aktivitātes.

SVARI Tu lieliski sapratīsies ar līdzgaitniekiem, viegli iegūsi viņu uzticību. Šis brīdis var būt zīmīgs Svariem, kuri saistīti ar skatuves dzīvi, reklāmas jomu un tirdzniecību. Vakarā esi kopā ar ģimenes locekļiem.

SKORPIONS Šodien kavēkļus var sagādāt biroja tehnika, problēmas ar interneta pieslēgumu. Neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara, saglabā nosvērtību un ticību panākumiem! Pēc darba dodies pastaigā.

STRĒLNIEKS Ja nepieciešams, vari veikt pārrunas, risināt finansiāla rakstura jautājumus. Ikdienas gaitās tevi pavadīs labs noskaņojums, draudzīga attieksme pret apkārtējiem, izcila humora izjūta.

MEŽĀZIS Neskatoties uz to, ka saskarsies ar grūtībām, sarežģījumiem, tu viennozīmīgi saglabāsi ticību panākumiem, pārliecību par sevi. Lieliska diena Mežāžiem, kuri saistīti ar transporta, loģistikas jomu.

ŪDENSVĪRS Nekautrējies paslavēt sevi, esot sabiedrībā, akcentēt līdz šim sasniegto. Var sanākt tā, ka sacītais piesaistīs dzirdīgas ausis, tādējādi radīsies jaunas sadarbības iespējas, jauni biznesa plāni.

ZIVIS Bažas, nedrošība var ietekmēt analītiskās spējas, koncentrēšanos. Tiec skaidrībā - varbūt nemieram nav nekāda racionāla pamata. Iespējams, tev nepieciešams izrunāties ar kādu, izkratīt sirdi.

CETURTDIENA

AUNS Būsi gatavs strādāt vaiga sviedros, lai tikai sasniegtu nospraustos mērķus. Zīmīga diena Auniem, kuri saistīti ar politiku, žurnālistiku, medicīnu un pedagoģiju. Dienas izskaņu velti otrajai pusītei.

VĒRSIS Svarīgākos darbus vēlamāk pabeigt dienas pirmajā pusē. Pēcpusdiena vairāk piemērota radošām aktivitātēm, dzīves apcerēšanai, mīlas jomai. Gremošanas sistēma var izrādīties ļoti jutīga.

DVĪŅI Gaisīgā, nenopietnā noskaņojuma dēļ var būt nedaudz grūtāk koncentrēties darba lietām. Sevišķi to var izjust Dvīņi, kuri saistīti ar grāmatvedības, jurisprudences jomu. Labāk klāsies radošajām dvēselēm.

VĒZIS Tev var nākties samierināt karstasinīgi noskaņotos kolēģus savā starpā. Tam lieti noderēs tavas psihologa dotības, spēja uzklausīt sarunu biedru. Diena sola izdošanos, panākumus materiālajā plānā.

LAUVA Šodien visu vajadzēs darīt pēc iespējas lēnāk, apdomīgāk. Sevišķi piesardzīgam jābūt, veicot ar atskaitēm, sarežģītiem aprēķiniem saistīto. Neļauj savu uzmanību novērst ar mazsvarīgām blakus lietām.

JAUNAVA Garastāvoklis būs svārstīgs, līdzīgi kā panākumi darba jomā. Zvaigznes saka priekšā, ka profesionālajām lietām veiksmīgāka būs dienas otrā puse. Rīta cēliens vairāk atbilstošs privātām būšanām.

SVARI Radošie un mākslinieciskie Svari šobrīd var izjust nelielu iedvesmas trūkumu, turpretim lietišķie zīmes pārstāvji būs ļoti rosīgi, izdomas bagāti. Nav izslēgta negaidīta saikne ar ārzemēm.

SKORPIONS Būsi prasīgs pret sevi, apkārtējiem. Pamanot nepilnības, ātri aizsvilsies, vēlēsies nekavējoties tās novērst. Iegaumē, ja ieturēsi pārāk uzstājīgu toni, pārmetumi no līdzgaitniekiem ilgi nebūs jāgaida.

STRĒLNIEKS Neizsīkstošā enerģija palīdzēs tikt galā ar visām grūtībām. Apkārtējo vidū izcelsies ne vien ar pašaizliedzību, bet arī ar atjautību, tālredzīgumu. Pēcpusdienā vēlēsies izbaudīt dzīves bezrūpīgo pusi.

MEŽĀZIS Konkurentu rīcība var izraisīt tevī zināmu sašutumu, neizpratni. Ja saskaries ar negodīgu rīcību, necenties atbildēt ar ko līdzīgu! Atceries, ka mēs katrs saņemsim pēc nopelniem.

ŪDENSVĪRS Veicot finansiālos darījumus, esi piesardzīgs, pārbaudi, vai tiek ievērotas visas iepriekš atrunātās nianses. Ja rodas kādas domstarpības, centies neļauties emocijām, saglabāt diplomātisku nostāju.

ZIVIS Diena var būt pilna ar pārsteigumiem, laimīgām nejaušībām. Pat neveiksmes var nest sava veida labumu, kaut sākumā tā nemaz neliksies. Droši vari pievērsties gan radoša, gan lietišķa rakstura aktivitātēm.

PIEKTDIENA

AUNS Esi nedaudz paškritiskāks. Ja pārvērtēsi savas spējas, tas var atsaukties uz profesionālo reputāciju, radīt finansiālus zaudējumus. Šis brīdis ir vairāk piemērots ikdienišķu pienākumu veikšanai.

VĒRSIS Nedēļas nogales tuvošanās jūtami priecēs tevi. Taču tas nenozīmē, ka darbā to vien darīsi kā plānosi brīvdienas. No tavas puses būs jūtama pašaizliedzība, vēlme sasniegt maksimālu rezultātu.

DVĪŅI Ātri tiksi galā ar ikdienas darbiem, kas nozīmē, tev atliks vairāk laika privātu lietu kārtošanai. Nepieciešamības gadījumā vari pievērsties nekustamā īpašuma, tā apdrošināšanas, labiekārtošanas jautājumiem.

VĒZIS Apkārtējie apstākļi var ātri padarīt tevi emocionālu, nesavaldīgu. Šis nav piemērotākais brīdis, lai veiktu svarīgas pārrunas, meklētu sadarbības partnerus, kārtotu jautājumus ar valsts institūcijām.

LAUVA Lieliska diena, lai pabeigtu iesāktos darbus, nodotu atskaites, sakārtotu nepieciešamās formalitātes. Jaunus projektus gan labāk nesākt. Ja iespējams, pārrunas ar bosu pārcel uz nākamo nedēļu.

JAUNAVA Tevis un līdzgaitnieku starpā valdīs sapratne, vienotības gars. Droši vari iesaistīties kolektīvās aktivitātēs, īstenot sarežģītas tehniskas ieceres. Vakarā labprāt nodosies mīlas priekiem, erotiskajām rotaļām.

SVARI Ja vēlies sasniegt nospraustos mērķus, nāksies nopietnāk koncentrēties, būt enerģiskākam, neatlaidīgākam. Priekšniecība var nākt klajā ar vēlmi uzticēt tev jaunus pienākumus, esi atvērts piedāvājumiem.

SKORPIONS Būsi pārdomu pilns. Vēlēsies tikt skaidrībā par profesionālo nākotni, jo nesenie notikumu pavērsieni būs viesuši savas korekcijas tavos plānos. Idejas raitāk rosīsies, esot domubiedru vidū.

STRĒLNIEKS Tavs tiešums, atklātība var tikt pārprasti no kāda puses un uztverti kā izaicinājums, aizvainojums. Būtu labi, ja tu vairāk uzmanības atlicinātu tuviniekiem, neiesaistītos karstās debatēs ar apkārtējiem.

MEŽĀZIS Neļauj, lai nedēļas laikā uzkrātais uztraukums sāk ietekmēt tavu profesionālo sniegumu. Ja nepieciešams, dodies ātrāk prom no darba, atpūtini nervus. Otrās pusītes klātbūtne jūtami nomierinās tevi.

ŪDENSVĪRS Tieksies pēc perfekcijas, maksimāla rezultāta it visā. Šobrīd panākumi būs vieglāk sasniedzami ar individuālu darbu, kolektīva rosīšanās diemžēl nedos vēlamo. Vakarā gribēsi mieru un klusumu.

ZIVIS Vari risināt gan personiska, gan lietišķa rakstura jautājumus, izvirzīt jaunus mērķus, apgūt nepieciešamās profesionālās zināšanas. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi patiesi atraisīts, koķetīgs.

SESTDIENA

AUNS Tu nebūt nesteigsies aizmirst darba lietas. Domās pārcilāsi paveikto, mēģināsi saprast, vai esi gandarīts ar rezultātiem. Otrā pusīte tomēr pratīs tevi novērst no ikdienišķā un noskaņot brīvdienu gaisotnei.

VĒRSIS Tava spītība var sarežģīt attiecības ar tuviniekiem. Ja nevēlies liekas skaidrošanās, centies būt nedaudz piekāpīgāks, rūpīgāk ieklausīties ģimenes locekļu sacītajā. Nenāktu par sliktu nedaudz pasportot.

DVĪŅI Ir vērts izkustēties, doties garākā pastaigā, izbraucienā ar riteni. Fiziskā slodze visveiksmīgāk palīdzēs atbrīvoties no negācijām, stresa. Dienas izskaņā tevi vilinās interneta plašumos atrodamā informācija.

VĒZIS Noskaņojums būs piemērots, lai dotos apciemot radiniekus, satiktu vecākus, izbaudītu nelielus gastronomijas svētkus. Jaunākā paaudze brīžiem liks brīnīties savu attieksmi pret dzīvi.

LAUVA Rūpēsies par to, lai mīļotais cilvēks justos pamanīts, aprūpēts. Varbūt būsi nolēmis pagatavot viņam pārsteiguma brokastis, pēc kurām vēlēsies izbaudīt romantiskus brīžus. Atlikusī diena solās būt bezrūpīga.

JAUNAVA Pēc kārtīgas izgulēšanās celsies ar pārliecību, ka jāpaveic praktiskas, paliekošas lietas. Taču zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt atpūtai, mūžīgie saimniecības darbi šoreiz varēs nedaudz pagaidīt.

SVARI Mājas sienas tā vien šķitīs par šaurām. Meklēsi krāšņākus iespaidus, domubiedrus, radošu atmosfēru. Pārāk lielā tieksme pēc brīvības un neatkarības var radīt sarežģījumus attiecībās ar mīļoto.

SKORPIONS Tev blakus būs nepieciešams kāds, ar kuru no sirds izrunāties par dzīvi, filozofiskām vērtībām. Kādam Skorpionam var tikt izteikti jauni biznesa piedāvājumi, kuri prasīs praktiski tūlītēju atbildi.

STRĒLNIEKS Atslēgties no darba nebūšanām nesagādās ne mazākās problēmas. Tu spēsi uzmundrināt tuviniekus, iedrošināt viņus pamēģināt dzīvē ko jaunu, nebijušu. Arī pats labprāt ļausies piedzīvojumiem.

MEŽĀZIS Tava praktiskā daba mudinās dienu veltīt noderīgām lietām, turpretim mīļotais cilvēks vēlēsies piedzīvot ko jautru un romantisku. Šoreiz ļauj partnerim sevi pierunāt kopīgai dzīves baudīšanai.

ŪDENSVĪRS Esi godīgs un atklāts gan pret sevi, gan apkārtējiem, rūpīgāk seko līdzi saviem garīgajiem ideāliem. Iespējams, tuvākam kolēģim vai labam paziņam būs nepieciešama tava palīdzība.

ZIVIS Šodien noskaņojums būs atkarīgs no tā, cik labi spēsi saprasties ar laulāto. Jūsu starpā negaidīti var uzplaiksnīt strīdi par gluži nenozīmīgiem sīkumiem. Iespējams, abi būsiet pārāk uzvilkti pēc garās darba nedēļas.

SVĒTDIENA

AUNS Ar savu izskatu, uzvedību, negribot pavedināsi pretējā dzimuma pārstāvjus. Pielūko, lai tava rīcība nemudina otro pusīti izteikt pamatotus pārmetumus. Parūpējies, lai tavs ārējais tēls nebūtu izaicinošs, kliedzošs.

VĒRSIS Ja, kaut ko no kārotā šonedēļ nav sanācis pilnā mērā īstenot, nepārdzīvo. Tev noteikti, jau drīzā nākotnē, radīsies jaunas iespējas atgūt iekavēto! Ir vērts vairāk uzmanības atlicināt savām atvasītēm.

DVĪŅI Alksi pēc sabiedrības, radošām aktivitātēm. Ja ar otro pusīti vieno līdzīgas intereses, bez ilgas domāšanas izpaudīsieties neiedomājamākajos veidos. Kāds Dvīnis ģenerēs perspektīvas biznesa idejas.

VĒZIS Vēlams no sirds atpūsties. Relaksāciju pilnvērtīgāku padarīs mīļotā klātbūtne, psiholoģiska rakstura sarunas. Pilnīgai laimei vien pietrūks glāzes laba vīna, kuru sev šobrīd noteikti vari atļauties.

LAUVA Būsi jautrs, apmierināts ar dzīvi un tādus vēlēsies redzēt arī savus līdzcilvēkus. Tevis izstarotā enerģētika noteikti uzlādēs partneri. Nebūs brīnums, ja nolemsi sarīkot nelielas viesības, dārza svētkus.

JAUNAVA Kāds no līdzgaitniekiem var pārsteigt tevi ar skaļajiem apgalvojumiem, dzīves redzējumu. Izteikt pārmetumus vai kritiku nevajadzētu, derētu tikai atcerēties, ka mums katram ir savs viedoklis.

SVARI Radošie zīmes pārstāvji būs iedvesmas pilni, vēlēsies visādi apliecināt savu māksliniecisko potenciālu. Nebūtu slikti, ja tev izdotos pievērsties ar dizainu, interjeru, noformēšanu saistītām lietām.

SKORPIONS Garā darba nedēļa būs pagalam nogurdinājusi tevi, tāpēc tā vien ilgosies pēc miera un klusuma. Nav izslēgts, pēcpusdienā nolemsi kopīgi ar visu ģimeni doties nelielā pastaigā gar jūras krastu.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, nolemsi pievērst uzmanību mājokļa labiekārtošanai. Tava gaumes, krāsas un formas izjūta ļaus pilnvērtīgi īstenot iecerētās pārmaiņas. Arī mīļotais būs gandarīts ar rezultātu.

MEŽĀZIS Laulātais no tevis varētu mācīties mieru un savaldību. Ja arī saskarsies ar ikdienišķām nebūšanām, materiāliem zaudējumiem, spēsi pilnībā saglabāt iekšējo harmoniju, pārliecību par sevi.

ŪDENSVĪRS Nāksies krietni vien papūlēties, lai panāktu saskaņu ģimenes ietvaros. Šoreiz tieši no tevis, tava stingrā vārda daudz kas būs atkarīgs. Dienas izskaņu vislabprātāk pavadīsi vienatnē.

ZIVIS Tu laiku pavadīsi iedomu pasaulē, apreibinot sevi ar ļoti krāšņām, piesātinātām fantāzijām. Šobrīd nevajadzētu veikt lielākus pirkumus, jo tie var izrādīties nedaudz nepārdomāti, nepraktiski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu