Salaspilī policija uziet nelegālā alkohola tirgošanas vietu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Valsts policija bija saņēmusi informāciju par to, ka Salaspilī kādā daudzdzīvokļu nama dzīvoklī tiek tirgots nelegāls pašizgatavots alkohols.

Veicot izmeklēšanas darbības uzsāktā kriminālprocesa ietvaros, Valsts policijas Salaspils iecirkņa policisti sadarbībā ar Speciālo uzdevumu bataljona likumsargiem trešdien, 20. maijā, ieradās konkrētajā adresē, lai veiktu kratīšanu.

Kratīšanas laikā policisti konstatēja un atsavināja mucas un pudeles, kurās kopumā atradās 110 litru šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku. Policijas rīcībā esošā pašreizējā informācija liecina, ka to saražojusi mājas iemītniece. Tāpat dzīvoklī konstatēts un atsavināts 480 cigarešu bez Latvijas Republikas akcīzes preču markām un 425 eiro, kas, visticamāk, iegūti no nelegālo akcīzes preču tirgošanas.

Turpat policisti aizturēja arī aizdomās turēto dzīvokļa iemītnieci – 1966. gadā dzimušu sievieti.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.1 panta pirmās daļas – par nelegāli izgatavotu alkoholisko dzērienu vai spirtu saturošu šķidrumu, kuri nav alkoholiskie dzērieni, bet kurus piedāvā kā alkoholiskos dzērienus, realizāciju. Par šādu pārkāpumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aicinām iedzīvotājus ziņot policijai arī par citām nelegālā alkohola, cigarešu un narkotiku tirdzniecības vietām, tās atzīmējot Iekšlietu ministrijas interaktīvajā kartē.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu