Krievijā tēvs ar trīs bērniem devies mežā, lai pārdzīvotu Covid-19 pandēmiju (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Krievijas policija

Krievijas Piejūras novadā kāds vīrietis ar saviem trīs mazgadīgajiem bērniem devies dzīvot mežā, lai tur pārlaistu Covid-19 pandēmiju, vēsta Krievijas medijs “Meduza”. 

Kā informēja Piejūras novada Izmeklēšanas komitejas nodaļa, maija sākumā varas iestādes saņēma informāciju, ka Kavaļerovas ciemā esot pazuduši trīs bērni. 

Izmeklētāji vēlāk noskaidroja, ka pazudis arī bērnu tēvs. Ģimenes dzīvesvietā policisti ieguva pierādījumus tam, ka ģimene gatavojusies pamest mājas. 

Tika ierosināta krimināllieta un sākta pazudušo cilvēku meklēšana. Ģimene tika atrasta mežā pēc divām dienām. 39 gadus vecais tēvs glābējiem stāstīja, ka viņš aizvedis bērnus mežā, lai tur pārlaistu Covid-19 epidēmiju. 

Bērni no ģimenes uz laiku izņemti, pavēstīja Kavaļerovas pašvaldības amatpersonas. Bērnu veselībai gan nekādu draudu neesot. Tēvs pēc notikušā nav aizturēts. 

Šis nav pirmais gadījums, kad kāda ģimene Krievijā dodas mežā, lai “paslēptos” no Covid-19. Līdzīgs gadījums aprīļa sākumā tika fiksēts Urālos, kad mežā devās māte, tēvs un trīs viņu bērni. Ģimeni atrada policisti, kuriem tika ziņots par viņu pazušanu. 

Piejūras novadā uz 24.maiju tika fiksēti 1646 Covid-19 gadījumu, bet no slimības miruši 15 cilvēki. Kopš marta beigām novadā ir spēkā pašizolācijas režīms.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu