Linkaits: Tūrisma savienojumus varēs atjaunot, kad to atļaus epidemioloģiskā situācija (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits.
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits. Foto: Evija Trifanova/LETA

Tūrisma savienojumus būs iespēja atjaunot, tiklīdz to atļaus epidemioloģiskā situācija un Eiropas Savienības vienotā politika, šodien videokonferencē ar Gruzijas ekonomikas un ilgtspējīgas attīstības ministri Natelu Turnavu pauda satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP).

Linkaita padomniece komunikācijas jautājumos Ilze Salna aģentūru LETA informēja, ka abi ministri šodien videokonferencē pārrunāja iespēju atjaunot pasažieru pārvadājumus starp abām valstīm.

Linkaits apliecināja Latvijas ieinteresētību stiprināt Rīgu kā reģiona aviācijas mezglu un informēja Gruzijas kolēģi par Latvijas ieviestajiem epidemioloģiskās drošības un piesardzības pasākumiem gan nacionālajā aviokompānijā "airBaltic", gan starptautiskajā lidostā "Rīga". Ministrs uzsvēra, ka tūrisma savienojumus būs iespēja atjaunot, tiklīdz to atļaus epidemioloģiskā situācija un Eiropas Savienības vienotā politika.

Gruzijas ekonomikas un ilgtspējīgas attīstības ministre sarunā uzsvēra, ka Gruzijas puse ir gatava pārņemt Eiropas valstu labo praksi un pasākumus drošai ceļošanai, kas ļautu arī turpmāk efektīvi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu