Asprātīgi: ASV nekustamo īpašumu lapā publicēts sludinājums ar sniega cilvēku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zillow

Humors bieži vien ir izcils rīks, lai gūtu panākumus jebkurā jomā, arī nekustamā īpašuma tirdzniecībā. Tā vietā, lai sludinājumā publicētu īpašuma fotogrāfijas ierastajā formātā, kāds brokeris bija nolēmis piešķirt reklāmai savu devu humora.

Romantiskais Kalifornijas savrupnams nav no tiem lētākajiem nekustamā īpašuma piedāvājumiem – šīs ēkas cena sasniedz 999 000 ASV dolārus jeb 916 000 eiro. Lai piesaistītu lielāku potenciālo pircēju interesi, brokeris Daniels Osters nolēma dažās bildēs iekļaut sniega cilvēku, kas bildēs veic dažnedažādas darbības, piemēram, lasa vai apgriež krūmus. Kopumā starp 94 īpašuma fotogrāfijām, dažubrīd uzpeld attēli ar mītisko tēlu, pārsteidzot interesentus negaidīti, vēsta portāls “New York Post”. Piecu guļamistabu un trīs vannasistabu plašā rezidence ir celta 1939. gadā, un tās kopējā platība ir 173 kvadrātmetri.

Foto: Zillow

Brokeris Daniels Osters atklāj, ka ideja par sniega cilvēku radās laikā, kad tika uzņemtas īpašuma fotogrāfijas sludinājumam. “Patlaban daudzi ļaudis ir saspringti valdošās situācijas dēļ – mēs gribējām nekustamā īpašuma meklētājiem radīt pozitīvas emocijas. Vienlaikus mēs arī gribējām iegūt pēc iespējas vairāk sludinājuma skatījumu,” tā portālam “Bored Panda” ir atklājis nekustamo īpašumu aģents.

Jāteic, ka šī nav pirmā reize, kad ASV brokeri sludinājumos izmanto īpašus tēlus. Pirms tam popularitāti ir izpelnījies sludinājums ar dinozauru, bet pērn oktobrī, tuvojoties Helovīnam, mediju redzeslokā nonāca sludinājums ar filmas "Kliedziens" slepkavas tēlu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu