Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 27. maijam.

AUNS Būsi tieši iejaukts notikumu virpulī, kas sagriezīs tavus šā brīža darba plānus kājām gaisā. Rēķinies, ka gandrīz visa diena paies ļoti dinamiskā ritmā. Dienas izskaņā kā nākas atpūtini nervu sistēmu.

VĒRSIS Ja ieņem vadošu amatu, tev ir savs bizness, pārliecinies, vai padotie kvalitatīvi veic savus tiešos pienākumus. Nav izslēgts, nāksies izteikt kādu stingrāku aizrādījumu, norādīt uz pieļautajām nepilnībām.

DVĪŅI Lai veiksmīgi tiktu galā ar lielo darba apjomu, nāksies likt lietā atjautību, radošu pieeju. Šobrīd gūtā pieredze, atziņas lieti noderēs jau tuvākajā nākotnē. Ģimenes dzīvē valdīs patīkama, harmoniska gaisotne.

VĒZIS Neaizraujies ar māņticību, nesāc maznozīmīgos sīkumos saskatīt likteņa zīmes. Šobrīd svarīgāk koncentrēt savu uzmanību notiekošajam darba jomā. Esi vērīgāks, kārtojot juridiska rakstura pienākumus.

LAUVA Būsi godīgs un atvērts pret tuvākajiem un tieši tādu pašu attieksmi gaidīsi pretī. Jaunākā paaudze negribot var pārbaudīt tavu pacietību, radīt saspringtu atmosfēru mājas dzīvē.

JAUNAVA Vēlams darboties pēc iepriekš nospraustā plāna, kārtības un atturēties no pēdējā mirkļa izmaiņām. Tieši stabilitāte un noteiktība būs tavu panākumu garants. Šodien labāk sekmēsies individuālas aktivitātes.

SVARI Tu lieliski sapratīsies ar līdzgaitniekiem, viegli iegūsi viņu uzticību. Šis brīdis var būt zīmīgs Svariem, kuri saistīti ar skatuves dzīvi, reklāmas jomu un tirdzniecību. Vakarā esi kopā ar ģimenes locekļiem.

SKORPIONS Šodien kavēkļus var sagādāt biroja tehnika, problēmas ar interneta pieslēgumu. Neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara, saglabā nosvērtību un ticību panākumiem! Pēc darba dodies pastaigā.

STRĒLNIEKS Ja nepieciešams, vari veikt pārrunas, risināt finansiāla rakstura jautājumus. Ikdienas gaitās tevi pavadīs labs noskaņojums, draudzīga attieksme pret apkārtējiem, izcila humora izjūta.

MEŽĀZIS Neskatoties uz to, ka saskarsies ar grūtībām, sarežģījumiem, tu viennozīmīgi saglabāsi ticību panākumiem, pārliecību par sevi. Lieliska diena Mežāžiem, kuri saistīti ar transporta, loģistikas jomu.

ŪDENSVĪRS Nekautrējies paslavēt sevi, esot sabiedrībā, akcentēt līdz šim sasniegto. Var sanākt tā, ka sacītais piesaistīs dzirdīgas ausis, tādējādi radīsies jaunas sadarbības iespējas, jauni biznesa plāni.

ZIVIS Bažas, nedrošība var ietekmēt analītiskās spējas, koncentrēšanos. Tiec skaidrībā - varbūt nemieram nav nekāda racionāla pamata. Iespējams, tev nepieciešams izrunāties ar kādu, izkratīt sirdi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu