Tiešraides arhīvs: League of Legends Champions 4.posms

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET tiešraidē trešdien atgriezās Legends virtuālo autosacīkšu čempionāts, kas pulcē īstus sacīkšu braucējus no visas pasaules. „Legends League of Champions” čempionāts ir pārsniedzis ekvatoru un ar sezonas ceturto posmu turpinājās „auto24ring” trasē, kas ir lieliski zināma arī latviešu sportistiem Valteram Zviedrim un Uldim Timakam. 

Čempionāta kopvērtējumā joprojām līderpozīcijas saglabā somu sportists Anders Antell (61 punkts), kuram cieši seko beļģis Julien Schein (55 p.) un vēl viens somu Legends braucējs Pekka Seppanen (48 p.). Valters Zviedris kopvērtējumā ar 26 punktiem ieņem sesto vietu, viešot cerības, ka izdosies izcīnīt arī pirmo uzvaru kādā no sacensību braucieniem. 

Sacensībās virtuālajā Pērnavas autotrasē piedalījās 28 dalībnieki no visas pasaules, tajā skaitā vairāku nacionālo un reģionālo čempionātu uzvarētāji 2019. gadā. Liela daļa no šiem sportistiem ir startējuši arī sacensībās Biķernieku trasē. Vairākus no šiem virtuālo sacīkšu dalībniekiem redzēsim arī 2020. gada oktobrī, kad Rīgā norisināsies Ziemeļeiropas čempionāta fināls Legends automašīnām. 

Legends automašīnas, ar ko trasē dosies braucēji, ir  20. gadsimta 30. gadu Ford automobiļu replikas. Tās darbina 1300 ccm Yamaha motociklu dzinējs ar 140 ZS jaudu, tās aprīkotas ar 5 pakāpju motociklu ātrumkārbu. Līdz 100 km/h auto ieskrienas 4 sekundēs, ko nodrošina Legends automašīnu zemais svars – 590 kg kopā ar braucēju.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sacensībās tika aizvadīti divi 15 minūšu braucieni. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu