Pārāk skaļa auto saimniekam kaimiņš atriebjas ar celtniecības putām (31)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Aaron Robinson

Nepatīkamā situācijā nonācis amerikānis Ārons Robinsons. Viņa Ford Mustang kādam šķitis neciešami skaļš, tādēļ nezināmais ļaundaris automobiļa izplūdes caurules aizpildījis ar celtniecības putām un pie mašīnas atstājis draudu vēstuli.

Pārliecināto benzīngalvu kopienā mašīnas ar skaļiem izpūtējiem ir lielā cieņā. Katrs pieskāriens gāzes pedālim, katrs papildu decibels nereti tiek sveikts ar vēl skaļākām ovācijām. Tomēr, tā kā cilvēki ir ļoti dažādi, netrūkst arī tādu, kam labāk patīk sēdēt šūpuļkrēslā uz terases un raudzīties saulrietā.

Ar šādu kaimiņu, viņa personība gan nav zināma, nākas sadzīvot Robinsonam, kura Ford Mustang V8 motoru kādā jaukā dienā apklusināja izplūdes caurulēs iepūstas celtniecības putas. It ka ar to nebūtu gana, anonīmais kaimiņš pie Robinsona mašīnas bija atstājis arī zīmīti, kurā uzstāj, ka 14 dienu laikā izplūdes caurules jānomaina pret oriģinālajām standarta caurulēm, citādi viņam nāksies ciest vēl vairāk.

Foto: Facebook/Aaron Robinson

Par kādu V8 Ford Mustang ir runa, nav zināms, taču, ja tas ir aktuālais Mustang GT, tam vajadzētu būt aprīkotam ar klusās iedarbināšanas režīmu, ko kompānijas inženieri paši nodēvējuši par Good Neighbor Mode.

Foto: Ford

Tas ļauj mašīnas saimniekam jau iepriekš ieprogrammēt, lai, piemēram, laika posmā no 8 vakarā līdz 7 no rīta mašīna mostos bez skaļa rēciena un netraucētu kaimiņu naktsmieru. Kas zina, varbūt Robinsons bija piemirsis sistēmu aktivizēt, bet varbūt kaimiņam vienkārši nepatīk ne Mustang, ne Robinsons.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu