Brauc pretējā virzienā pa Raņķa dambi un "atduras" pret policijas ekipāžu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Darbdienas pievakarē, stūrējot pa Raņķa dambi un priekšā uz vienvirziena ceļa ieraugot pretim braucošu auto, policisti jau nojauta, ka tūlīt gaidāmi kādi “piedzīvojumi”.

"Automašīna tika apturēta, un sarunas laikā ar vadītāju policistiem radās aizdomas, ka viņš varētu būt reibumā," raidījumam Degpunktā stāsta Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

"Vīrietis tika aizturēts, un uz notikuma vietu tika izsaukta Ceļu policija. Taču, kamēr likumsargi kārtoja formalitātes, ar viņiem sazinājās dežurants, kurš pa to laiku bija skatījies automašīnas borta video un pamanījis, ka pasažieris vadītāja aizturēšanas brīdī mēģināja kaut ko paslēpt," - tā Sadovskis.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Policisti aplūkoja automašīnas salonu. Pirmā aizdomīgā lieta, ko atrada, bija maza izmēra svariņi, kādus parasti izmanto narkotisko vielu svēršanai. Ņemot vērā šos apstākļus, arī par to uzreiz tika informēta Valsts policija. Vēlāk jau pasažiera pārmeklēšanas laikā pie viņa tika atrasta viena tablete un šļirce." 

Ar to bija pietiekami, lai arī pasažieris šajā vakarā nonāktu Valsts policijas iecirknī, kur par atradumiem automobilī un aizturēto kabatās sākta administratīvā lieta. Abi vīrieši nonākuši ekspertīžu centrā, kur nodotas arī pie viņiem atrastās vielas. Kāds būs šīs lietas iznākums, varēs lemt, saņemot speciālistu atzinumu.

Šoferim draud arī atsevišķa lieta par pārkāpumiem ceļu satiksmē. Ja viņam tiks konstatēts kāds aizliegtu vielu apreibums, tas nozīmēs tikai vienu – kriminālatbildību un nonākšanu uz apsūdzēto sola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu