"Kas, es neesmu cilvēks? Man nav tiesību saslimt?" Kadirovs komentē baumas par saslimšanu ar Covid-19 (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ramzans Kadirovs
Ramzans Kadirovs Foto: AP/Scanpix

Čečenijas vadonis Ramzans Kadirovs parādījies sabiedrībā pirmoreiz pēc Krievijas medijos izskanējušās neoficiālās informācijas, ka viņš aizdomās par iespējamu inficēšanos ar jauno koronavīrusu esot hospitalizēts Maskavā.

Kadirovs 26.maijā uz Čečenijas operatīvā štāba tikšanos Groznijā ieradās ar katetru rokā, uz ko norādīja neatkarīgais laikraksts "Novaja Gazeta". Čečenijas sabiedriskā televīzija vēlāk izdzēsa sižetu, kurā tas redzams.

Video: fragments no izdzēstā TV sižeta

"Pat ja es saslimu, pasaulē miljoniem cilvēku inficējušies ar koronavīrusu, desmitiem tūkstoši miruši, kas, es neesmu cilvēks? Man nav tiesību saslimt? Nav tiesību paņemt pauzi un izstrādāt imunitāti? Es esmu absolūti vesels cilvēks," sabiedriskās televīzijas direktora Ahmeda Dudajeva "Instagram" tiešajā ēterā klāstīja Kadirovs.

Kadirovs atklāja, ka kopš globālās pandēmijas sākuma veicot regulāras veselības pārbaudes Groznijā.

Nesen Krievijas medijos parādījās ziņas, ka Kadirovs esot hospitalizēts Maskavā pēc tam, kad radušās aizdomas par iespējamu inficēšanos ar koronavīrusu. Čečenijas valdība šīs ziņas nav oficiāli apstiprinājusi. Čečenijas parlamenta spīkers Muhameds Daudovs tās nodēvēja par "baumām" un apgalvoja, ka Kadirovs esot vesels.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu