Timrots testē: atjaunota 1967.gada Volga (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

TVNET sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju" piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma komanda piedalīsies autosporta leģendas Diānas Daugules 90. dzimšanas dienā un rubrikā "Bez ABS" ļausies nostalģijai pie Volgas stūres.  

Diāna Daugule savu mūžu ir veltījusi autosporta organizēšanai un tiesājusi sacensības visā Padomju Savienībā. Pauls Timrots viesosies dzimšanas dienas svinībās kopā ar jubilāres draugiem, Latvijas autokrosa meistariem. Haralds Šahbazjans, Aivars Laipnieks, Aigars Nitišs, Gints Bujāns un Pēteris Neikšāns zina teikt, ka Diānas dzīve vienmēr bijusi pakārtota autosportam un viņa joprojām ar lielu enerģiju pulcē kopā autosporta paaudzes.

Savukārt rubrikā "Bez ABS" šoreiz ir stāsts par 1967. gada Volgu. Tās saimnieks Kaspars Čekotins ar Volgu kā statusa simbolu iepazinies bērnībā un izmantojis izdevību atjaunot vēsturisko spēkratu, ko uzdāvinājis tētim. 70% darba viņš paveicis paša spēkiem un gadu gaitā kļuvis par Volgu diagnostikas meistaru, jo darbs pie šādas automašīnas pilnveidošanas nekad neapstājas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Volga ir auto, kas liek atmest steigu, un skatītājiem būs iespēja par to pārliecināties līganā izbraucienā pa Liepājas ielām. Tas arī būs īsts pārdzīvojums Paulam, kurš autobraucēja gaitas savulaik sācis tieši pie Volgas stūres.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu